Robben scoret tre da Bayern feide Schalke av banen

Nå er det bare ett lag i Bundesligaen som ikke har tapt i 2014.

Berlin (NTB): Schalke fulgte opp det sure 1-6-tapet mot Real Madrid i Mesterligaen med å bli knust 1-5 av Bayern München i Bundesligaen lørdag.

Mens Schalke-spillerne nok en gang måtte gå tomhendte av banen, ble det Arjen Robbens store kveld på hjemmebane. Nederlenderen scoret hattrick i serielederens 15. strake ligaseier.

Se alle målene i videovinduet øverst. (Video med tillatelse fra Eurosport)

Ikke nok med det: Kampen var avgjort allerede før halvtimen var spilt. David Alaba, Robben, Mario Mandzukic og Robben igjen sørget i tur og orden for at det sto 4-0 etter 27 minutter.

I annen omgang ga Rafinha Schalke et trøstemål da han var uheldig og satte ballen i eget nett. Robben trygget seieren for suverene Bayern fra straffemerket i det 77. minuttet. Kyriakos Papadopoulos ble utvist for taklingen som førte til straffesparket, og Schalke måtte avslutte kampen med ti spillere.

En vond dag ble det også for Hamburg, som tapte 0-1 for rivalen Werder Bremen. Laget må belage seg på en tung kamp for å unngå sitt første nedrykk fra Bundesliga.

Mirko Slomka er hentet inn for å berge HSV, og den tidligere Hannover-sjefen fikk en strålende start. Forrige helg imponerte laget med 3-0-seier over serietoer Borussia Dortmund. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2