– Man ser ingen fotballfilosofi i dette Cardiff-laget

Cardiff-ekspert Steve Tucker forstår ikke hva Solskjær prøver å gjøre med Cardiff-laget, og regner med at laget rykker ned.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Tottenham - Cardiff på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag kl 17.30.

Uken begynte dårlig for Ole Gunnar Solskjær. Etter 0-4-fadesen mot Hull fikk han walisiske medier på nakken, og da spesielt Wales Online-journalisten Steve Tucker, som på mandag slaktet laget i en kronikk.

Tucker har ikke blitt mildere i løpet av uken.

– Fravær av fotballfilosofi

–  Resultatene og prestasjonene viser hittil at han ikke har grep på jobben eller spillerne han har til disposisjon. Jeg tror mange er bekymret for at han bytter og endrer for mye på laget, og at det blir vanskelig å se årsakene til endringene.

– Er det vanskelig å se hva de prøver å gjøre av og til?

– Det er akkurat det som forvirrer en del folk. Det var ikke så attraktiv fotball under Malky Mackay, men folk kunne se at laget var vanskelig å bryte ned. Med Solskjær ser det ikke ut til å være noe form for fotballfilosofi der.

Skylder på Vincent Tan

Mens Solskjærs første kamper har forvirret Steve Tucker, er han også klar på at Vincent Tan skal ta sin del av skylden.

– Det er ikke mange supportere som plasserer skylden utelukkende på Solskjær. Det er eieren som står i fokus for sinnet her. 

Steve Tucker har ingen tro på at Cardiff beholder plassen i Premier League.

– Hvis vi skal være ærlige, så er Cardiff dømt til å rykke ned. Det må skje noe temmelig ekstraordinært for å unngå å rykke ned. Det gjenstår elleve kamper av Premier League, og en tur til London denne helgen. Det ser ganske dårlig ut nå, avslutter Tucker.