DESPERAT: Sergey Bodanov før og etter at han ble sparket og slått med pinner i India. Foto: CEN/All Over Press
DESPERAT: Sergey Bodanov før og etter at han ble sparket og slått med pinner i India. Foto: CEN/All Over Press

Turisten Sergey (28) ante ikke at bjella han ringte med var hellig...

Nå trygler han Putin om hjelp etter å ha blitt slått helseløs av lokalbefolkningen. Vi advarer mot svært sterke bilder. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Russiske Sergey Bogdanov (28) ante ikke hva slags bjelle han ringte med da han akkurat hadde ankommet India.

Sergey ringte nemlig på ei hellig bjelle da han besøkte et tempel i landsbyen Mandrem, og ble nærmest umiddelbart angrepet av den rasende lokalbefolkningen.

FIKK IKKE HJELP: Sergey viser frem de omfattende skadene han fikk.
FIKK IKKE HJELP: Sergey viser frem de omfattende skadene han fikk.

Han forteller bilde- og nyhetsbyrået CEN at han ble forlatt på gata med store kutt i ansiktet, og hevder at de lokale legene nektet å hjelpe ham.

– Det virket så fredelig her, og lokalbefolkningen var så vennlige. Alt forandret seg da jeg gikk til det lokale tempelet for å ta noen bilder og jeg oppdaget ei bjelle som jeg ringte med, sier Kaliningrad-mannen.

Og:

– Åpenbart ringes det bare med bjella på hellige dager når noen dør. Før jeg visste det, kom en gjeng løpende inn i tempelet og dro meg ut på gata og sparket meg og slo meg med pinner.

Kommer seg ikke hjem

Han sier at et par munker dro ham bort fra gjengen, før de forlot han liggende blødende på bakken.

– Jeg måtte komme meg til det lokale legesenteret, hvor også legene hadde hørt om den vanhellige handlingen min. De ga meg et par bandasjer, men jeg fikk ellers ikke hjelp av dem, sier han.

I sammenstøtet mistet Sergey lommeboka, og han forteller at han nå sitter fast i India. Han sier at han håper at Russlands president Putin kan hjelpe ham hjem, og at han er kommet i kontakt med den russiske ambassaden i Mumbai.

– Lommeboka og pengene mine forsvant, og jeg måtte bare dra tilbake til sovestedet mitt med store smerter. Jeg fikk ringt til moren min, som dro hit umiddelbart. Men, jeg trenger papirer og penger for å fly tilbake sammen med henne, sier han.

Han forteller at moren har dårlig helse, og at hun ikke har råd til å betale for hjemreisen hans.

– Den stakkars moren min fikk nesten hjerteinfarkt da hun så meg. Hun gjør sitt beste for å passe på meg, men jeg trenger legehjelp som jeg åpenbart bare kan få i Russland, sier han.