Southampton-manager er full av lovord inn mot lørdagens oppgjør mot Liverpool. Foto: Scanpix
Southampton-manager er full av lovord inn mot lørdagens oppgjør mot Liverpool. Foto: Scanpix

Pochettino frykter Liverpool-angrepet

Southampton-manageren har vunnet to av to oppgjør mot Liverpool, men legger ikke skjul på at han frykter angrepsrekken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Southampton - Liverpool lørdag kl 18.30 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo

Liverpool ligger kun fire poeng bak tabelltoppen, og med tre poeng mot Southampton kan Merseyside-laget for alvor blande seg inn i gullkampen.

Da må Brendan Rodgers overliste Mauricio Pochettino, noe han foreløpig har til gode å gjøre.

Mauricio Pochettino har nemlig vunnet begge sine to kamper mot Liverpool. Southampton påførte Liverpool deres eneste hjemmetap hittil denne sesongen, og med seier i morgen vil de bli det første laget som slår Liverpool både borte og hjemme i årets sesong av Premier League.

– Liverpool er blant kandidatene til å vinne

God historikk til tross - Mauricio Pochettino tar ikke lett på oppgaven som venter hjemmelaget i morgen. Han er tvert imot full av lovord om Liverpools mannskap.

– Vi er fullt klar over at vi står overfor en svært tøff kamp, sier Southampton-manageren ifølge klubbens egne hjemmesider.

– Liverpool er blant kandidatene til å vinne Premier League. Alle kan se at de har kvalitetsspillere. Vi må bare være i stand til å spille vårt spill, og prøve å få noe positivt ut av det.

Southampton-sjefen sier de er godt forberedt, men forventer en helt annen kamp denne gangen.

– Vi har studert seierne mot Liverpool på video, men det er opplagt at denne kampen blir annerledes fra de to foregående. Det kommer til å bli to totalt forskjellige lag som i tillegg er i vidt forskjellig mental forfatning, sier Pochettino, trolig med henvisning til klubbenes ulike formkurver.

Hyller Liverpools angrep

Pochettino er imponert over Liverpools angrepsrekke og forsøker ikke legge skjul på det.

– De er et offensivt anlagt lag som alltid går ut på banen for å score mest mulig mål, og de er effektive.

– Det er et lag som konstant krever at vi er på vårt beste defensivt, og hvis du ser på spillerne deres, ser du navn som Coutinho, Sterling, Suarez og Sturridge. Vi er nødt til å forsvare oss veldig godt. Vi må prøve å vinne ballen fra dem, forsøke å nøytralisere deres muligheter, for å kunne gå i angrep. Vi må være på hundre prosent mot et svært godt lag.