TJUKK TÅKE: Utfortreningen i Kvitfjell torsdag ble avlyst på grunn av de dårlige værforholdene. Etter planen skal det kjøres to world cup-renn i utfor og ett i super-g i løpet av helgen.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TJUKK TÅKE: Utfortreningen i Kvitfjell torsdag ble avlyst på grunn av de dårlige værforholdene. Etter planen skal det kjøres to world cup-renn i utfor og ett i super-g i løpet av helgen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Tjukk tåke kan ødelegge for Svindal

Utfortreningen i Kvitfjell ble avlyst. Nå spøker det også for rennet. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvitfjell (NTB): Herrealpinistenes utfortrening i Kvitfjell ble torsdag avlyst på grunn av værtrøbbel. Dermed spøker det også for fredagens utforrenn.

Det må nemlig gjennomføres trening før fredagens renn kan avvikles. Håpet er å få gjennomført trening fredag morgen.

Aksel Lund Svindal, som leder utforcupen, bekreftet avlysningen via sin Twitter-profil.

Tidligere torsdag delte han et bilde som viste den tjukke tåken som hadde lagt seg over alpinanlegget om formiddagen.

– På grunn av dårlig sikt og værmeldingene er dagens trening avlyst, skriver Det internasjonale skiforbundet (FIS) på sitt nettsted.

Fredagens renn er flyttet til Kvitfjell etter å ha først blitt avlyst i Garmisch-Partenkirchen og deretter i St. Moritz. 

Siden det ikke er tid til å avvikle flere renn i Lanzerheide fra 12. mars er Kvitfjell siste sjanse. Det kan bety at Svindal kan miste viktige verdenscuppoeng i kampen om sammenlagtseier. (©NTB)