BÆRER IKKE NAG: Demba Ba (t.v.) og Samuel Eto'o har ingen problemer med José Mourinho etter portugiserens sleivete kommentarer. Foto: Scanpix.
BÆRER IKKE NAG: Demba Ba (t.v.) og Samuel Eto'o har ingen problemer med José Mourinho etter portugiserens sleivete kommentarer. Foto: Scanpix.

Chelsea-spissene lar seg ikke påvirke av Mourinho-kommentarer

Demba Ba og Samuel Eto'o trekker begge på skuldrene da de ble konfrontert med managerens kommentarer om at han ikke har spisser.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uken kom det frem «hemmelige» kommentarer der Chelsea-manager José Mourinho sier han har et lag, men ingen spiss. Portugiserer spøkte også med alderen til Samuel Eto'o.

– Vi har Samuel Eto'o. Ja, Eto'o, men han er 32 år, kanskje til og med 35, ikke vet jeg, sa han.

Senere har en eks-kjæreste av kameruneren gått ut og hevdet at Eto'o faktisk er 39 år gammel.

Mourinhos kommentarer ble fanget opp på kamera av et fransk TV-team, som senere sendte disse på luften, noe portugiseren var rasende for på pressekonferansen før onsdagens Mesterliga-oppgjør mot Galatasaray.

I den kampen var det Fernando Torres som fikk sjansen fra start, og spanjolen scoret i det 8. minuttet da Chelsea spilte 1-1 mot det tyrkiske laget.

29-åringen ble byttet ut for Eto'o i andre omgang, mens Demba Ba ble sittende på benken. De to sistnevnte sier nå de ikke har noen problemer med Mourinho etter de litt sleivete kommentarene.

– Jeg er Samuel Eto'o, hva kan jeg si? Hvis jeg kan score tre mål mot Manchester United i en alder av 36-37 år, betyr det at jeg fremdeles har det som trengs, og at jeg kan scoret mål til jeg er 50 år, sier kameruneren ifølge Sky Sports

– Men jeg bryr meg egentlig ikke. Det som virkelig er viktig for meg er å gi alt for laget og hjelpe til med å vinne titler.

Det er rake motsetningen til hva tidligere landslagssjef for Kamerun, Claude Le Roy, sa til Canal Plus onsdag.

– Jeg snakket faktisk med ham på telefon nå akkurat, og han er veldig irritert. Faktisk så kom Mourinho inn til ham før han hadde fått sett bildene og sa at han ikke måtte tro alt han kom til å få høre, og at han ikke hadde sagt noe galt. Jeg kan love deg at Samuel likte det dårlig, forteller han.

Ba, som ble lovet flere sjanser da Torres ble skadet for noen uker siden, har knapt fått spille i denne perioden og sliter med å få spilletid.

Men heller ikke han bærer nag.

– Jeg føler meg bra. Forholdet er okay - det er ingenting spennende å fortelle. Det er kanskje slik Mourinho tenker; jeg har min måte å tenke på også - ingenting spesielt, men jeg har ikke problemer med noen.