Her blir Justin Bieber alkotestet av politiet

Popstjernen måtte gå på en rett linje like etter arrestasjonen i Miami.

Onsdag publiserte politiet i Miami en video som ble filmet like etter at Justin Bieber (19) og ble arrestert natt til 23. januar.

Klippet viser popstjernen, kledd i en svart hettegenser, mens han forsiktig forsøker å gå på en rett linje foran politiet.

Videoen er uten lyd, men på ett tidspunkt ser man popstjernen som peker på politimannen mens de utveksler noen ord.

Se hvordan Bieber klarer seg under alkotesten i videoen øverst

I en annen video fra arrestasjonsdagen ser man hvordan popstjernen får vandre rundt fritt, noe advokat Julia Kefalinos mener beviser at Bieber fikk spesialbehandling.

Kan slippe rettssak

Bieber ble arrestert for dragracing, for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, samt for å ha motsatt seg arrestasjonen, men uten å ha tydd til vold. 

Han slapp midlertidig ut på kausjon – men med en rettssak i horisonten.

Nå sier statsadvokaten i Florida at de er villige til å droppe tiltalene mot han og unngå rettssak, dersom han er villig til å gå med på en rekke krav.

Dette kan være en vei ut for Bieber, som risikerer fengselsstraff dersom tiltalen mot han går videre til rettssak. Kravene er at han må gå med på å utføre 40 timer med samfunnstjeneste og delta på et alkoholkurs.

Siktet for overfall

Skandalene har stått i kø for popidolet den siste tiden.

Nylig troppet han frivillig opp på hovedpolitistasjonen i Toronto etter å ha blitt siktet for et overfall på en limousin-sjåfør.

Senest onsdag omtalte TV 2 at Biebers livvakt og sjåfør var blitt arrestert i Atlanta.