Holøs matchvinner i KHL

Både Jonas Holøs og Patrick Thoresen markerte seg med scoringer onsdag.

MATCHVINNER: Jonas Holøs. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Vel fem minutter ut i siste periode satte Holøs inn 4-3 mot Avtomobilist Jekaterinburg med et slagskudd i overtallsspill. Han fikk god tid til å sikte, og pucken gikk inn selv om keeper var udekket.

Snudde kampen
Målet ble det avgjørende, selv om Jegor Averin fastsatte resultatet til 5-3 i tomt bur ett sekund før slutt.

Holøs spilte 21.31 minutter, som vanlig mest av utespillerne i Lokomotiv. Han hadde tre skudd på mål. Lokomotiv kom tilbake etter å ha ligget under 0-2 et stykke ut i 2. periode, og klubben sikret viktige poeng i kampen for å holde på den siste sluttspillplassen i KHLs vestre avdeling.

Thoresen scoret i tap
Patrick Thoresen kunne også blitt norsk helt i en russisk ishall onsdag. 14 sekunder før slutt utlignet han til 4-4 for SKA St. Petersburg i hjemmekampen mot Avangard Omsk, men gjestene avgjorde i forlengningen.

Thoresen sto for pasningen til hjemmelagets første mål i kampen, scoret av Roman Tsjervenka, men Avangard ledet både 2-0 og 3-1. To raske mål i siste periode ordnet utligning, før Avangard tok ledelsen igjen. (©NTB)