KLAR FOR GOD MORGEN NORGE: Tenåringsidolet Isac Elliot vil møte heldige fans torsdag. Foto: TV 2
KLAR FOR GOD MORGEN NORGE: Tenåringsidolet Isac Elliot vil møte heldige fans torsdag. Foto: TV 2

Nå kan du møte Isac Elliot

I dag får seks heldige fans møte Finlands svar på Bieber. Han stiller også til nettchat – send inn dine spørsmål nå!

Finske Isac Elliot er bare 13 år, men har allerede jobbet med musikk i mange år. Som syvåring begynte han å synge i guttekoret «Cantores Minores», og da han var ni år ble han oppdaget på YouTube.

Nå skaper det unge talentet hysteri blant jentene. Da han besøkte Senkveld i november, var fansen hysteriske etter å få billetter, og under konserten stormet fansen scenen.  

Tre blir plukket ut fra Karl Johan

Torsdag besøker Isac «God morgen Norge». Da vil seks heldige jenter få møte sitt store idol.

Tre av vinnere er allerede trukket blant mengder med Instagram-bidrag, og de resterende tre plukkes ut blant de som møter opp i Karl Johans gate 14 i morgen fra klokken 8.00.

Vinnerne får bli med inn til TV 2 og treffe Isac. De får også bli med i studio hvor de får en intimkonsert på direkten.

Oda Høiberg (12) er én av de tre jentene som vant Instagram-konkurransen hvor de tre første vinnerne ble kåret. Her skulle fansen vise hvor mye Isac Elliot betyr for dem.

SENDTE INN INSTAGRAM-BILDE: Oda Høiberg (12) vant «God morgen Norge» sin konkurranse og får møte Isac Elliot.
SENDTE INN INSTAGRAM-BILDE: Oda Høiberg (12) vant «God morgen Norge» sin konkurranse og får møte Isac Elliot.

– Jeg sjekket Instagram da jeg våknet, og så at jeg hadde fått veldig mange kommentarer på bildet mitt. Folk skrev at jeg hadde vunnet, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro. Men da jeg så opptaket av «God morgen Norge» begynte jeg å hoppe rundt i stua og rope høyt.

– Blir nok en del skriking

Tolvåringen har aldri møtt popstjernen før, og innrømmer at tårene sannsynligvis kommer til å trille når hun står ansikt til ansikt med drømmegutten.

– Det er helt uvirkelig. Jeg aner ikke hvordan jeg kommer til å reagere, men det blir nok en god del skriking.

Som et plaster på såret til de som ikke er like heldige som Oda, stiller Isac til nettprat under sending. Allerede nå kan du sende inn dine spørsmål til tenåringsidolet her. 

Nummer én på hitlistene

Isacs første singel «New Way Home» ble utgitt 14. februar 2013. Sangen ble nummer én på Finlands offisielle liste. 24. mai 2013 kom også hans første album, «Wake up world».

Den finske yndlingen er kjent for å ta godt vare på fansen, og han svarer ofte på meldinger på sosiale medier som Facebook og Instagram. I morgen svarer han i chat:

Send inn ditt spørsmål her!

 Se jentene storme scenen da Isac Elliot spilte hos «Senkveld»: