FASJONABELT BESØK: Maria Komissarova fikk besøk av Russlands president Vladimir Putin på sykesengen. FOTO: REUTERS/Mikhail Klimentyev/RIA Novosti/Kremlin
FASJONABELT BESØK: Maria Komissarova fikk besøk av Russlands president Vladimir Putin på sykesengen. FOTO: REUTERS/Mikhail Klimentyev/RIA Novosti/Kremlin

OL-utøver uten følelse fra livet og ned etter fall i skrekkløypen

Maria Komissarova falt stygt i den sterkt kritiserte ekstremparken i Sotsji.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Moskva (NTB): Den russiske skicrosskjøreren Maria Komissarova (23) forteller at hun ikke har følelse i kroppen fra livet og ned etter ulykken under trening i OL-bakken.

Komissarova falt stygt i ekstremparken i Roza Khutor under Sotsji-lekene. Hun brakk ryggen og er blitt operert flere ganger i både Russland og Tyskland etter uhellet.

– Jeg har ingen følelse i kroppen fra navlen og ned. Men jeg er sterk og vet at jeg en dag vil være tilbake på beina, skriver Komissarova på Instagram-profilen sin.

Russeren vet det er en tøff kamp som venter for at hun skal bli frisk.

– Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men jeg vil ikke gjemme meg fra alle sammen, siden alle støtter meg så mye. Takk skal dere ha, skriver 23-åringen.

Komissarova var ikke den eneste som falt stygt i ekstremparken.

De norske snowboarderne Torstein Horgmo, Kjersti Buaas, Helene Olafsen skadet seg i løypene - og gikk glipp av OL-konkurransen.

En gjennomgang New York Times gjorde av løypene viste at det var 22 ulykker som tvang utøverne til å trekke seg fra OL.

Verst gikk det kanskje utover Komissarova, men hun har livet i behold. Det var ingen selvfølge, skal man tro TV 2s snowboardekspert Andreas Ygre Wiig.

– Boardercrossløypen hadde et hopp på slutten med altfor mye «kick» og en bratt landing der folk rett og slett kunne ha strøket med, sa Ygre Wiig til TV 2 i går.

– Jeg må rette en stor pekefinger mot OL og mot FIS, som av en eller annen grunn faktisk har ansvaret for snowboard-grenen i OL.

(©NTB/TV 2)