– Zlatan ringer annenhver dag

Ifølge markedssjef i Volvo Sverige Anders Gustafsson ringer fotballikonet titt og ofte for å høre hvordan det går med bilsalget.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Les alt om fotball her!

– Det har gått måneder siden vi spilte inn filmen, men han er fortsatt like interessert, sier Gustafsson til Helsingborg Dagblad.

Det er en drøy måned siden reklamefilmen med den syngende fotballstjernen ble presentert for publikum.

Se reklamevideoen øverst!

– Zlatan er et fenomen. Jeg har ikke truffet han selv, men de som arbeidet med kampanjen har fortalt meg at han er fantastisk å jobbe med, sier Gustafsson.

Videoen er i skrivende stund sett av nesten 4,5 millioner på YouTube, og ifølge Volvo skal «Zlatan-effekten» virkelig ha gjort susen.

Én uke etter at reklamevideoen ble sluppet uttalte salgssjef i Volvo Sverige Kristian Elvefors følgende til Teknikens Värld:

– Samme helg som kampanjen startet hadde vi åpent hus hos forhandlerne våre. Allerede da kunne vi se en markant økning i ordreinnganger. Resten av uken har bestillinger på begge modellene fortsatt å strømme inn. Det er helt fantastisk!

– Ringer annenhver dag
Zlatan skal virkelig ha lagt sjelen sin i den mye omtalte reklamefilmen, og ringer nå altså regelmessig til Volvos markedsavdeling for å høre hvordan det går med salget.

– Han ringer annenhver dag for å høre hvor mange biler vi har solgt, kommer det fra Gustafsson.