Eksen til Sondre Lerche på flørter'n

Sondre Lerche og Mona Fastvold gjorde det slutt i fjor. Nå ser det ut som at begge to har funnet seg en ny på hver sin kant.

Sondre Lerche ryktes å ha funnet lykken med «sinnabloggeren» Linnea Myhre, etter bruddet med regissøren Mona Fastvold i fjor.

Nå kan det se ut til at det har oppstått ny, søt musikk også mellom Fastvold og medprodusent og skuespiller i filmen «Søvngjengeren». På premieren til filmen i slutten av januar, kom de to arm i arm og reagerte veldig fnisete på spørsmålet om det var noe romantisk på gang mellom de to.

Skuespillerne Brady Corbet, Christopher Abbott, Gitte Witt, regissør Mona Fastvold og filmmusikkomponist Sondre Lerche fra filmen Søvngjengeren. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Skuespillerne Brady Corbet, Christopher Abbott, Gitte Witt, regissør Mona Fastvold og filmmusikkomponist Sondre Lerche fra filmen Søvngjengeren. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

– He he he, ingen kommentar, lo Mona Fastvold og lente seg mot Brady Corbet.

– Det er veldig kaldt her ute, er det ikke? rødmet Corbet.

Potensielt trekantdrama

Sondre Lerche har stått for filmmusikken til eksens nye film.

Det som fort kunne ha blitt et trekantdrama, ser ut til å bare ha endt i søt musikk. Både Lerche og Fastvold bedyrer begge at de er gode venner etter bruddet og at de fortsatt samarbeider profesjonelt. Brady Corbet ble kjent med det tidligere paret da de bodde sammen i New York, og er fortsatt god venn med dem begge.

– Mona og jeg var først venner, og så ble vi også kollegaer, sier Corbet til «God kveld Norge».

Vil ikke bekrefte nytt forhold

Sondre Lerche hadde med seg Linnea Myhre på den røde løperen til premièren til «Søvngjengeren».  Men paret ønsker fortsatt ikke å bekrefte forholdet sitt til offentligheten.

– Den gleden kan jo ikke jeg gi deg, lo Lerche da han ble spurt om han kunne bekrefte forholdet sitt til Myhre.