Trakk seg fra TV 2-program første innspillingsdag

Mimi Blix (22) møtte veggen. 

For noen måneder siden var 16 kjendiser og et produksjonsteam på Gran Canaria for å spille inn TV 2s nye storsatsing «Det sterkeste kjønn». Der ble det dramatikk fra start. 

Allerede helt i starten av innspillingen valgte modell og artist Mimi Blix (22) å trekke seg fra programmet.

– Jeg tror alle en eller annen gang har opplevd å være fullstendig utbrent og møte veggen. Jeg tror de fleste kan forstå det, og ønsker derfor ikke å utdype det noe mer, sier Mimi Blix til TV2.no da vi spør henne om hendelsen. 

Vanskelig tid i forkant

I programmet skal 16 kjendiser, kvinner og menn, konkurrerer mot hverandre. Til slutt skal man finne ut hvilket kjønn som er det sterkeste. 

I første program blir Mimi Blix valgt ut til duell, og får beskjed om å pakke kofferten i tilfelle hjemreise. Da får hun en fysisk reaksjon.   

I TV-programmet forteller Mimi Blix om en vanskelig tid i forkant av innspillingen med mye jobb, stress og reising. Under innspillingen blir det rett og slett for mye for artisten. 

– Det kom veldig brått på. Det var som om lufta bare gikk ut av meg. Jeg klarte ikke å motivere meg for duellen, sa hun om kollapsen i programmet. 

Behov for å hente nye krefter

Det hele endte med at Mimi Blix valgte å trekke seg. Hun begrunnet det med at det var bedre om Anne Marie, som hun skulle ut i duell med, ble igjen i stedet for henne selv. 

– Hun har litt mer styrke og vinnervilje enn meg akkurat nå. Det er best for meg og jentelaget om jeg trekker meg, sa hun i programmet. 

I etterkant utdyper Blix til TV2.no. 

– Det var kjempetrist, men det var det eneste jeg kunne gjøre. Jeg tror det er en stor styrke å kunne innse når man har fått nok. 

– Hvordan har du hatt det i tiden etter innspillingen? 

– Jeg har hatt behov for å hente nye krefter og være sammen med familie og nære venner.

Nå befinner Mimi Blix seg i Los Angeles, der hun vurderer neste steg.

– Planen er å bli her en stund, til vinden følger meg videre.

MENN VS KVINNER: Gjengen i «Det sterkeste kjønn» uten Mimi Blix, som trakk seg helt i starten av innspillingen. FOTO: TV 2
MENN VS KVINNER: Gjengen i «Det sterkeste kjønn» uten Mimi Blix, som trakk seg helt i starten av innspillingen. FOTO: TV 2

«Det sterkeste kjønn» på TV 2 onsdager kl. 20.00