Stadig flere oddsspillere tror at Ole Gunnar Solskjær er neste Premier League-manager som får sparken. Foto:  NTB scanpix
Stadig flere oddsspillere tror at Ole Gunnar Solskjær er neste Premier League-manager som får sparken. Foto:  NTB scanpix

Oddsen raser på Solskjær-exit

... men Cardiff-ekspert tror ikke Solskjær risikerer å få sparken.

Cardiffs 4-0-tap mot Hull har fått stadig flere oddsspillere til å tro at Ole Gunnar Solskjær er neste Premier League-manager som får sparken.

Mandag morgen lå oddsen på 25/1 hos Skybet. Klokken 14.30 har oddsen rast til 8/1.

Kun Chris Hughton ligger tynnere an, skal vi tro utviklingen i oddsmarkedet. Det gir kun to i odds dersom du setter pengene på at Norwich er neste klubb som sparker manageren sin.

Solskjær har fått hard medfart i lokale aviser. Steve Tucker i Wales Online omtaler lørdagens kamp som en udugelig forestilling uten ryggrad. Journalisten har også gitt opp kampen om å sikre plassen i Premier League.

–Kan ikke forestille meg at han sparkes

Skal vi tro Terry Phillips, journalist i Wales Online, er imidlertid ikke Solskjær i faresonen.

– Nei, jeg kan ikke forestille meg at de sparker Solskjær. Det er 11 kamper igjen av sesongen, og jeg tror de vil gi ham tid. Det er heller ikke sånn at alt er Solskjærs feil, sier Cardiff-eksperten til TV 2.

Phillips mener heller ikke man skal legge for mye i oddsen.

– Oddsen beveger seg på bakgrunn av folk som spiller, og disse trenger ikke nødvendigvis være velinformert.

Med elleve kamper igjen av årets sesong, ligger Cardiff nest sist med 22 poeng, tre poeng fra sikker plass. Førstkommende søndag reiser Cardiff til London for å møte Tottenham. 

– Tror ikke de sparker to managere på en sesong
Heller ikke Sky Sports-journalist Graham Thomas tror Cardiff kommer til å kvitte seg med nordmannen med det første.

– For øyeblikket så har ikke Cardiff et spesielt bra rykte når det kommer til managere og det å forholde seg til fansen. Så jeg tror de kommer til å beholde ham, for det vil ikke se bra ut om de sparker to managere i samme sesong, sier han.