José Mourinho og Zlatan Ibrahimovic ble venner i løpet av tiden i Inter. Det er imidlertid ikke nok til en gjenforening, skal vi tro Mourinho. Foto: AP Photo/Massimo Pinca
José Mourinho og Zlatan Ibrahimovic ble venner i løpet av tiden i Inter. Det er imidlertid ikke nok til en gjenforening, skal vi tro Mourinho. Foto: AP Photo/Massimo Pinca

– Zlatan til Chelsea? Mission impossible!

José Mourinho avkrefter at Zlatan Ibrahimovic kommer til Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho har igjen vist seg fra sin språkmektige side. I et intervju med franske Canal Plus, et intervju som i sin helhet går på fransk, svarer han på spørsmål om både sin egen og andres fremtid.

Hans egen fremtid er i Chelsea, som portugiseren har et helt spesielt forhold til.

– Jeg er svært, svært fornøyd i England nå. Jeg er i en klubb som for meg representerer mer enn en klubb, fordi jeg har et spesielt forhold til Chelsea. Det er et prosjekt jeg holder kjært.

Mourinho avviser imidlertid ikke at fransk fotball en gang i fremtiden kan bli aktuelt.

– Jeg kan komme til å jobbe i Frankrike i fremtiden. Hvorfor ikke? For øyeblikket er det en liga hvor det er litt for lett å si hvem som vinner, og hvem som kommer på andreplass. Jeg trenger litt mer.

– Mission impossible

Det han imidlertid avkrefter, er at Zlatan Ibrahimovic kan finne veien til Chelsea denne sommeren.

– Det er umulig. Dette er et tema jeg ikke vil snakke om, da det er helt umulig. Han er lykkelig i Paris. Det vet jeg, fordi vi er venner og snakker sammen. PSG, med sitt enorme økonomiske potensiale, vil aldri åpne døren for dette. Det er mission impossible, sier han kategorisk.

Mourinho er minst like kategorisk når Canal Plus foreslår at Chelsea og PSG kan bytte Hazard og Cavani.

– Nei, nei. Eden er vår gutt. Han er gutten vi ser for oss å ha i ti år, som vi ønsker å bygge laget rundt. Han er en gutt som har en spillestil og væremåte som vi ønsker oss, avslutter Mourinho.