FORBANNET: Zlatan Raser mot engelske The Mirror. (FRANCE  - Tags: SPORT SOCCER)
FORBANNET: Zlatan Raser mot engelske The Mirror. (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER)

Zlatan raser mot engelsk avis

– The Mirror er en vits.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utbruddet kommer etter at den engelske avisen The Mirror publiserte en sak hvor Zlatan skal ha snakket om Premier Legaue.

– England er en veldig sterk liga med tre eller fire av de beste lagene i Europa. Men om jeg spilte der så ville jeg ødelagt forsvarspillerne, akkurat som jeg har gjort de andre plassene jeg har spilt, skal han ha sagt ifølge den engelske avisen.

Men akkurat det nekter den svenske superstjernen for. På Twitter slakter han nå avisen.

– Jeg har ikke snakket med noen britiske journalister eller noen som helst fra The Mirror. Men det er ikke første gang dette skjer. The Mirror er en vits, skriver han og lenker inn til saken.

Zlatan har gjennom en lang karriere spilt i Nederland, Italia, Spania og nå Frankrike. Men han har aldri spilt i Premier League.

Ifølge avisen har ikke svensken noe behov for å vise at han tar nivået i Premier League.

– Jeg blir alltid overrasket når folk sier til meg at jeg ikke har testet meg mot engelsk motstand. Forrige gang jeg møtte England, som består av de beste spillerne i Premier Legaue - hva skjedde da? Kanskje folk må minnes på Zlatan-showet som ble levert, siterer avisen han på.

Men en ting som uansett er sikkert er at svensken fortsetter å levere varene på banen. 32-åringen scoret et nytt hattrick mot Toulouse søndag kveld. Dermed har han puttet 9 mål på de tre siste kampene for den franske hovedstadsklubben.