HARDT SKADET: Et kraftig sammenstøt mellom to biler skal ha kastet den ene bilsjåføren ut av vinduet ifølge vitner. Foto: Terje Næss
HARDT SKADET: Et kraftig sammenstøt mellom to biler skal ha kastet den ene bilsjåføren ut av vinduet ifølge vitner. Foto: Terje Næss

Kastet ut av bilen i bilulykke

En person er alvorlig skadet og to lettere skadet etter at to biler kolliderte i Levanger sentrum.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fikk meldingen om bilulykken like før klokken 12 natt til lørdag. Tre personer er sendt til Levanger sykehus - to med lettere skader og én alvorlig skadet.

Høy fart

– Det kan ha vært snakk om høy fart ut i fra skadene på bilene og vitneobservasjoner, forteller operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

De to personene som er lettere skadet satt i samme bil, men personen som er alvorlig skadet var alene i bilen. Politiet jobber nå med vitneavhør, samtidig som de er på sykehuset for å prate med de involverte.

– Etterhvert vil vi få en bedre oversikt over hendelsesforløpet, sier Wiseth.

Ulykken skjedde i Kirkegata, som ligger midt i bykjernen av Levanger. Det var vitner som meldte fra om ulykken.

Store skader

Terje Næss så ikke selve ulykken selv, men snakket med kameraten, som var en av de involverte i bilulykken, på telefon da skjedde. Kameraten til Næss var en av de som ble lettere skadet.

– Jeg kom dit rett før nødetatene og da lå en person på veien utenfor bilen. Det så ut som om han hadde blitt kastet ut vinduet, forteller Næss. .

Han forteller også at det er veldig store materielle skader på spesielt den ene bilen. 

– Et stereoanlegg lå rundt hundre meter bort i gata, forteller han.