FAMILIELYKKE: Dronning Silvia og andre familiemedlemmer og slekt er lykkelige etter fødselen av den nye svenske prinsessen. REUTERS/Janerik Henriksson/TT News Agency
FAMILIELYKKE: Dronning Silvia og andre familiemedlemmer og slekt er lykkelige etter fødselen av den nye svenske prinsessen. REUTERS/Janerik Henriksson/TT News Agency

Dronning Silvia: – Vi kjenner på lykke og takknemlighet

Den kongelige familien kommer med lykkeønskninger til prinsessen.

Natt til fredag fikk Sverige en ny prinsesse. Nå er det svenske kongehuset og andre slektninger i ekstase over det nye familiemedlemmet, og kommer med lykkeønsker til den nyfødte lille prinsessen.

Kongeparet

Kong Carl Gustav og dronning Silvia er nå på vei til New York for å hilse på den lille prinsessen.  De sier følgende i en offentlig hilsen til den nye lille familien i USA.

– Vi kjenner i dag på lykke og varm takknemlighet og vår glede er stor. Vi ønsker nå at prinsesse Madeleine og Christopher får fred og ro og kan ta vare på denne lykkelige tiden med sin lille datter, sier den svenske kongefamilien.

Ny kusine

Prins Carl Phillip var i Stockholm i dag for å ta imot gratulasjoner på vegne av sin nye niese.

ONKEL: Prins Carl Philip gleder seg over å ha fått en ny niese og er stolt onkel. 
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
ONKEL: Prins Carl Philip gleder seg over å ha fått en ny niese og er stolt onkel. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Søsteren, prinsesse Victoria, hennes mann Daniel Westling og prinsen kom med denne hilsenen:

– Vi er alle veldig glade over at Madeleine og Christopher har blitt foreldre. Vi ser frem mot å få treffe den nye lille familien og ikke minst Estelle er veldig nysgjerrig på sin lille kusine. Vi ønsker dem et stort lykke til, sier kronprinsparet og Prins Carl Philip.   

 

Nytt barnebarn

Christopher O'Neills mor Eva-Maria Walter O'Neill, sender også en hilsen til familien. 

– Jeg er veldig glad for mitt nye barnebarn og gleder meg til å treffe henne.  Jeg ønsker henne alt godt i livet.  Jeg vil fremme mine varmeste hilsner til sønnen min og prinsesse Madeleine og gratulere med dere førstefødte, skriver Eva-Maria O'Neill.