Gull-Ingvild  fikk hilsen fra Liverpool-legende

– Jeg ble veldig, veldig overrasket! 

SOTSJI (TV 2): Det er ikke bare gull som gleder Ingvild Flugstad Østberg (23) under Sotsji-OL. Under innspillingen av torsdagens «Senkveld i Sotsji» fikk nemlig langrennsløperen overbragt en spesiell hilsen fra Liverpool-legende Jamie Carragher (36).

Det var Marit Bjørgen som tipset «Senkveld»-programlederne om at lagkameraten var fan av fotballaget. En strålende fornøyd Flugstad Øsberg forteller om overraskelsen backstage på Russian Seasons hotell.

– Jeg ble veldig, veldig overrasket! Det var en overraskelse, Marit har ikke sagt noe om det. Det har hun holdt hemmelig, så det var skikkelig gøy! smiler gullvinneren i videoen du kan se ovenfor.

Skjorte- og SMS-gratulasjon

Både signert skjorte og SMS-hilsen vanker altså på Østberg i kveldens program.

– Til Ingvild Flugstad Østberg, gratulerer med å ha vunnet medaljer for Norge i Sotsji! YNWA (You'll never walk alone, slagordet til Liverpool-supporterne, journ.anm.), skriver Carragher i tekstmeldingen, som er vidersendt fra den norske Liverpool-supporterklubben.

Flugstad Østberg er ikke den eneste som har blitt overrasket av Thomas Numme og Harald Rønneberg i den russiske kystbyen. Kjetil Jansrud fikk overrakt en signert Gerrard-skjorte, mens Anders Bardal fikk en hilsen av Mini Jacobsen

– Ikke i min villeste fantasi

Selv om det er stas, blir nok ikke Livepool-trøye og hlisen det russiske høydepunktet for 23 år gamle Flugstad Østberg. Hjem i kofferten har hun også to gjeve medaljer.

– OL har vært over all forventning for min del. Jeg hadde en drøm og et mål om å kunne ta én, men å reise hjem med både gull og sølv hadde jeg ikke i min villeste fantasi trodd! Så dette er et minne for livet og et kjempe-OL for min del, smiler langrennsløperen.

Se Flugstad Østberg og en hel rekke andre gullvinnere i kveldens «Senkveld i Sotsji», klokka 21.40 på TV 2.