NYTT PAR: Supermodell Cara Delevigne og skuespiller Michelle Rodriguez på basketballkamp i New York. Foto: Scanpix
NYTT PAR: Supermodell Cara Delevigne og skuespiller Michelle Rodriguez på basketballkamp i New York. Foto: Scanpix

Her er Hollywoods nye lesbesuperpar

Ryktene rundt modellen Cara Delevingne og Michelle Rodriguez har svirret i lang tid. Nå har Rodriguez brutt stillheten og bekreftet forholdet.

Den britiske supermodellen Cara Delevingne (21) og den amerikanske skuespilleren Michelle Rodriguez (35) har blitt observert sammen flere ganger den siste tiden, og ryktene rundt et nyetablert forhold har svirret i media. 

Lykkelige

Tirsdag ble det kjent at Rodriguez har bekreftet forholdet, og de to jentene ser ut til å ha det tilsynelatende hyggelig sammen. Det nye superparet har vært sammen i bare seks uker.

– Det går veldig bra. Hun er så kul. Når vi startet å henge sammen synes jeg hun var fantastisk, og vi har det så kult sammen. Men hun er hard. Du vil ikke havne i en krangel med henne, sa Rodriguez til den britiske avisa Mirror.

SMILER: Det nye paret nyter livet. Foto: Scanpix
SMILER: Det nye paret nyter livet. Foto: Scanpix

Aldersforskjell

Selv om det er en aldersforskjell på hele 14 år, fungerer det bra fordi Rodriguez elsker Briter og Delevingnes rare sans for humor. 

På spørsmål om hvorfor skuespilleren kom alene på fest svarte hun:

– Cara er på hennes eget moteparty i kveld, så hun gjør sin egen greie.

Som erteris

Selv om de tillater hverandre å gjøre egne ting, har paret vært omtrent useparerte i seks uker. I følge Mirror lar jentene mobilen gå varm i form av tekstmeldinger. 

– Det er veldig nytt og spennende for dem begge. De er veldig lykkelige og forelska, og de bruker så mye tid som mulig på hverandre, sier en kilde til Mirror. – Michelle har blitt invitert til søsterens sted i Los Angeles, som er en stor greie. Det viser hvor kul og avslappet Caras venner og familie er. Ingen har stusset på det, forteller kilden. 

Jentene, som ble introdusert for hverandre i USA gjennom felles venner, har delt tiden mellom London og California. 

RUFS: Begge jentene er kjent for å være litt rufsete av seg. Foto: Scanpix
RUFS: Begge jentene er kjent for å være litt rufsete av seg. Foto: Scanpix

Klinte til med Miley

Delevingne er ikke kjent for å være uskyldig, i november klinte hun til med popstjernen Miley Cyrus.Med dette bidro hun til enda mer blest rundt den skandaløse superstjerna, Cyrus.