HEMMELIG GIFT: Skuespiller Sigrid Bonde Tusvik og kjæresten Martin Jøndahl giftet seg i all hemmelighet i slutten av januar, og dro så på reise til Maldivene. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
HEMMELIG GIFT: Skuespiller Sigrid Bonde Tusvik og kjæresten Martin Jøndahl giftet seg i all hemmelighet i slutten av januar, og dro så på reise til Maldivene. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix

– Jeg ble kjempeflau, så dro vi hjem og spiste taco

Sigrid Bonde Tusvik (34) avslører detaljer fra det hemmelige bryllupet.

Komiker Sigrid Bonde Tusvik (34) har giftet seg med kjæresten Martin Jøndahl (34) i all hemmelighet.

I den siste podcasten av «Tusvik & Tønne», som hun deler med komikerkollega Lisa Tønne, avslører hun detaljer fra bryllupet på Tinghuset som fant sted 30. januar.

– Jeg ville ikke gå hardt ut og fortelle det til alle, for det er såpass stusselig å gifte seg på Tinghuset at det trenger ikke folk å vite, røper Bonde Tusvik.

Fort gjort

Vielsen gikk rolig for seg, med datteren Jenny og parets forlovere til stede.

– Dommeren spør om vi har ringer, vi sier nei. Han spør om vi har noe tekst vi vil han skal lese, vi sier nei. Han spør om vi har noe musikk vi vil spille, vi sier nei. Ok, da bare starter vi. Smick, smack, smock så var vi ferdige, forteller hun videre. 

Feiret med taco

Etter å ha sagt ja til hverandre, ble Bonde Tusvik ifølge seg selv umiddelbart kjempeflau.

– Jeg vet inne i meg at dette er så fint, og at det er rørende. Men det eneste jeg sto og tenkte på var «jeg ser litt tjukk ut i denne kjolen for den er så trang». Jeg måtte ha på ulltruse, for jeg hadde blærekatarr. Tenk å gifte seg med blærekatarr da, sier hun.

Så dro paret på bar, og deretter hjem for å spise taco med Martins forlover.

– Da spiste vi ordentlig Old el Paso-taco. Med mild saus, og det var dårlig stemning for Martin lurte fælt på hvem som kunne kjøpe mild saus. Det var selvfølgelig meg, avslutter komikeren.

Overrasket med frieri

Bonde Tusvik fant kjærligheten i 2010 etter å ha møtt Martin Jøndahl under innspillingen av «Sigrid søker kjæreste».

I fjor bestemte Martin seg for å fri til komiker-kjæresten under «Tørn­quist show» på VGTV.

VG avslørte mandag at paret hadde giftet seg i hemmelighet.

Se det elleville klippet av Sigrid Bonde Tusvik som spruter brystmelk på ungdomspolitikeren: