Kokslien vraket fra kombinertlaget

Jørgen Graabak tar den fjerde og siste plassen i storbakken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sotsji (TV 2): Lillehammer-gutten har vært den jevneste av de norske kombinertgutta i årets sesong, men svak hopping på trening i den store bakken, gjør at Kokslien blir erstattet med Jørgen Graabak. 

- Det er fortjent. Jeg har ikke hoppet bra nok på trening. Det har Jørgen gjort, så da er det vel greit, sier en skuffet Kokslien til TV 2. 

Jørgen Nyland Graabak. 
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Jørgen Nyland Graabak. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Se hopp i storbakken fra kl. 10.30.

God hopping

Dermed får Graabak selskap av bronsevinner Magnus Krog, Magnus Moan, og Håvard Klemetsen på laget som skal ut å hoppe ett hopp i den store bakken, etterfulgt av 10 kilometer langrenn. Både Klemetsen og Moan viste gode takter på dagens trening. 

- Jeg liker bakken godt, og henger bra med. Men det må jeg gjøre hvis jeg skal ha en sjanse, sier Klemetsen til TV 2. 

Han innrømmer at det er gode nyheter for de norske medaljesjansene at storfavoritten Erik Frenzel har vært syk de siste dagene, og er usikker til start i morgen. 

- Klart sjansene blir større, men jeg håper jo ikke at han er sjuk. Det beste vil være å slå han på rettferdig vis, smiler Klemetsen. 

Avgjørelse klokka åtte

I følge den tyske pressesjefen er det snakk om et influensavirus. Han har hatt lett feber, men skal ha blitt bedre i løpet av ettermiddagen.

Avgjørelsen om vinneren fra normalbakke-rennet stiller til start blir tatt før frokost klokka åtte i morgen tidlig.