MAROKKANSK SUKSESS: Abderrazaq Hamed-Allah (t.v.) banket inn 15 mål i Tippeligaen for Aalesund i fjor. Nå håper klubben å ha funnet en ny tilrettelegger i landsmannen Younes
Bellakhdar.
MAROKKANSK SUKSESS: Abderrazaq Hamed-Allah (t.v.) banket inn 15 mål i Tippeligaen for Aalesund i fjor. Nå håper klubben å ha funnet en ny tilrettelegger i landsmannen Younes Bellakhdar.

Ny marokkaner på vei til Aalesund

Har fire landskamper på samvittigheten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Abderrazaq Hamed-Allah ble umiddelbart en suksess i Aalesund. Nå kan en ny marokkaner være på vei til Sunnmøre.

26 år gamle Younes Bellakhdar knytter seg til Aalesund-troppen som tirsdag setter kursen mot La Manga.

-         -  Det skal være en spiller av bra kvalitet. Det er Harald (Aabrekk, AaFKs speider) som har kommet opp med han. Men vi ønsker å se litt nærmere på han før vi eventuelt signerer han, sier AaFKs sportslige leder Jan Erik Sørnes til TV 2.

Link til Hamed-Allah

Bellakhdar har fire landskamper for Marokko på samvittigheten. Han er høyreback og spilte for klubben FAR Rabat i toppdivisjonen i Marokko i fjor, men er nå klubbløs. Han har tidligere spilt i Olympique de Safi – klubben FC Købehavn-jaktede Abderrazaq Hamed-Allah kom til Sunnmøre fra.

-         -  Vi skal teste han ut i kampsituasjoner og se hvordan vi føler han fungerer hos oss på La Manga, sier Jan Erik Sørnes.

Blandet suksess

Dersom Aalesund velger å gå for Younes Bellakhdar, blir det den tredje marokkaneren Aalesund henter i løpet av et lite år. Brennhete Abderrazaq Hamed-Allah ble umiddelbart en suksess for klubben i fjor, mens innleide Houcine Zaiodune ble en flopp i fjor. Han slet blant annet så mye med flyskrekk at han ikke kunne være med på flere av Aalesunds bortekamper.