TO NESER OG INTET HJEM: Snuffles er hjemløs igjen etter at en adopsjonsfamilie nok en gang har levert han til omplassering. Foto: Dogs Trust.
TO NESER OG INTET HJEM: Snuffles er hjemløs igjen etter at en adopsjonsfamilie nok en gang har levert han til omplassering. Foto: Dogs Trust.

Den to-nesede hunden Snuffles står nok en gang uten hjem

Ingen vil ha Snuffles på grunn av skjønnhetsfeil – nå er han hjemløs igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For en uke siden skrev vi den rørende historien om «Snuffles», hunden med to neser, som ingen ville ha.

Den belgiske fårehunden reiste fra omplasseringshjem til omplasseringshjem uten at noen ville beholde han.

Snuten er delt i to

Omplasseringssenteret hadde kun lovord å komme med om fire måneder gamle hunden, likevel var det ingen som ville ha han, fordi han har en medfødt feil som gjør at snuten er delt i to.

Derfor ser det ut som om han har to neser – og de to delene kan bevege seg hver for seg. Utover utseendet er ikke nesene noe problem for hunden.

Etter at omplasseringssenteret kom med en bønn om at noen måtte se forbi Snuffles skavanker og gi han et godt hjem, spredde bildet seg på nettet. 

Fungerte ikke med ny familie

Til slutt fikk han et nytt hjem med en stor hage i Haddingtonshire i Skottland. Nå, en uke senere, har imidlertid familien levert hunden tilbake til omplasseringssenteret igjen. De fortalte til senteret at det ikke fungerte, skriver Daily Record.

Senteret har tidligere sagt at Snuffles har vanskelig for å stole på mennesker etter at han har byttet eiere så mange ganger.

Selv om han nok en gang har blitt gitt opp, tror senteret at det perfekte hjemmet vil dukke opp:

– Snuffles er tilbake på omplasseringshjemmet igjen, og vi har fått mange nye telefoner fra hele verden. Vi tror vi vil finne det perfekte hjemmet til han snart, sier en av talspersonene i «Dogs Trust». 

– Hjerte av gull

Jakten etter det perfekte hjemmet er i gang igjen, og senteret håper de vil ha mer hell når de velger adopsjonsfamilie denne gangen.

– Han ser kanskje ikke ut som Lassie, men han har et hjerte av gull og er virkelig en hund som kan si han er helt unik, sier en av sjefene på omplasseringshjemmet, Sandra Lawton ifølge The Mirror.