Liverpool-legende Robbie Fowler er en av flere som reagerer på José Mourinhos omtale av Arsène Wenger. Foto: AFP PHOTO/SAJJAD HUSSAIN
Liverpool-legende Robbie Fowler er en av flere som reagerer på José Mourinhos omtale av Arsène Wenger. Foto: AFP PHOTO/SAJJAD HUSSAIN

Mourinho slaktes: – Han er respektløs

Wenger får støtte fra tidligere Arsenal- og Liverpool-spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Arsenal-Liverpool på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo fra kl 16.30.

Reaksjonene har ikke uteblitt etter José Mourinhos verbale angrep på Arsène Wenger. Det hjelper heller ikke at Chelsea-manageren har forklart sin egen uttalelse.

– Mourinho er blitt kjedelig

– Når han sier at jeg er redd for å feile, så respekterer han ikke min fortid. Og når han ikke respekterer min fortid, så respekterer ikke jeg hans fortid, sa han til ITV i forkant av gårsdagens 2-0-tap mot Manchester City.

Tidligere Arsenal-keeper Bob Wilson er en av flere som kommer til Wengers forsvar.

– Det er i beste fall respektløst, i verste fall avskyelig, sa han til BBC Radio 5, og mente at The Special One har blitt The Boring One.

Respektløse uttalelser

Liverpool-legende Robbie Fowler var heller ikke imponert.

– Jeg synes dette er svært respektløst, sa han i BBCs studio, hvor også Kevin Kilbane ville uttale seg.

– Fotball handler ikke bare om resultater. Det handler om respekt, om mennesker, om supportere, og slike uttalelser er ikke hyggelig å høre, sa den tidligere Sunderland-vingen.

Managerne tause

Arsène Wenger har foreløpig ikke uttalt seg om Mourinhos angrep. Heller ikke Brendan Rodgers er særlig interessert i å delta i en ordkrig.

– Jeg kan bare snakke om meg selv, og mentalt spill har ingenting med meg å gjøre, sa han på gårsdagens pressekonferanse.

Så gjenstår det å se hva de to managerne sier etter 90 minutter på Emirates.