Bloggerne-Suzanne (32) avslører intime sexopplevelser

– Det handler om å være seksuelt frigjort.

Den frittalende bloggeren Suzanne Aabel (32) avslører intime sexopplevelser fra fortiden i søndagens episode av «Bloggerne».

For da hun jobbet hos månedsavisen for homofile «Blikk» som journaliststudent, trodde redaktør Reidar at hun var en «lipstick lesbian».

– Men så var jeg ikke det. Jeg var ett stykk svartkledd, heterofilt menneske som løp rundt, og endte opp med å ha homosex på et mye senere tidspunkt, sier hun i programmet.

Liten romanse

Overfor TV 2 forteller Suzanne at det var en periode for omtrent fire år siden der hun møtte en jente som hun ble begeistret for.

– Vi ble gode venner, også hendte det at vi dro hjem sammen et par ganger. Det var en liten romanse. Men hun visste veldig godt at det ikke var noe evig fremtid å hente, tilføyer 32-åringen.

Seksuelt frigjort

For Suzanne handlet det ikke om kjønn, men å være seksuelt frigjort.

– Det spilte ikke så stor rolle om det var gutt eller jente. Men jeg blir ikke hodestups, skrullete forelsket i jenter som jeg blir i menn, forsikrer hun.

Suzanne Aabel har en fortid som journalist i homomagasinet «Blikk». Her viser hun frem noen av  leketøyene som finnes på kontoret. Foto: TV 2
Suzanne Aabel har en fortid som journalist i homomagasinet «Blikk». Her viser hun frem noen av  leketøyene som finnes på kontoret. Foto: TV 2

Møtte foreldrene

Suzanne er for tiden hodestups, skrullete forelsket i en heldig utkåret, nemlig Oslo-mannen Kim Sagbakken (34).

På selveste Valentine's Day har Suzanne tatt med seg den ferske kjæresten hjem til foreldrene i Drammen for første gang.

– Nå lager vi mat, drikker rødvin og hygger oss sammen med foreldrene mine, forteller Suzanne når TV 2 snakker med henne.

– Koser meg i hjel

I «Bloggerne» er Suzanne åpen om sitt manglende kjærlighetsliv, og har ifølge seg selv ikke hatt kjæreste på ti år. Men da hun møtte Kim falt brikkene på plass.

– Jeg fikk roser tidligere i dag, og istedenfor å synes det var vemmelig, så synes jeg det var koselig. Slik har det ikke vært tidligere, men han får det til på et eller annet vis. Jeg koser meg i hjel, tilføyer den tydelig forelskede bloggeren.