Ny norsk kollaps da Domratsjeva tok sitt andre gull

– Ingenting fungerte i dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med tre bom allerede på de to første skytingene var det aldri noe stort håp om at Tora Berger skulle redde det som har vært en skuffende norsk dag i Sotsji.

– Ingenting som fungerte
For selv om Lesja-jenta skjøt feilfritt på de to siste skytingene hadde hun ikke sjans til å hevde seg med de aller beste. Hun ble til slutt beste norske på 16.plass.

– Det fungerte ikke på standplass i dag. Jeg dro med meg litt av den dårlige følelsen fra sporet inn på standplass. Det var liksom ingenting som fungerte i dag, sier hun til TV 2.

– Har du vært godt nok forberedt til dette?

– Ja det synes jeg. Men i dag fungerte det ikke, gjentar hun.

Overlegen Domratsjeva
Seieren gikk til Darja Domratsjeva som med et tilleggsminutt gikk inn til en overlegen bestetid. Ingen kunne matche den hviterussiske jenta i sporet, og hun kunne dermed juble for sitt andre gull i Sotsji.

Sveitsiske Selina Gasparin tok sølv mens Nadezhda Skardino sørget for det andre hviterussiske innslaget på seierspallen med sin bronse.

Gullvinneren var strålende fornøyd etter løpet

– Dette var veldig bra med tanke på værforholdene. Disse 15 kilometerene er ikke enkle for noen. Jeg nøt løpet og følte meg veldig bra. Jeg prøvde å glemme det første gullet, og starte på nytt i dag, sier Domratsjeva til TV 2.

Heller ingen av de andre norske jentene klarte å hevde seg. Dårlig skyting og lavt tempo i sporet gjorde at vi må langt ned på resultatlisten for finne de norske løperne.

Tiril Kampenhaug Eckhoff ble nummer 18, Elise Ringen nummer 24, mens man må helt ned på 56.plass for å finne Ann Kristin Flatland.