Solskjær gleder seg til gjensynet med Rösler

Og nordmannen mener Cardiff kan gå helt til topps i FA-cupen med litt heldig trekning. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se 8-delsfinaleoppgjøret Cardiff-Wigan lørdag 1600 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no. 

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff får et avbrekk fra ligaspill den kommende helgen. Lørdag er det nemlig en kvartfinaleplass i potten når waliserne tar imot Wigan på Cardiff City Stadium.

På fredagens pressekonferanse sa Solskjær at grunnlaget for en vellykket Cardiff-vår legges på eget gress. 

– Det er på hjemmebane vi kommer til å ta flest poeng. Vi slo Norwich og spilte uavgjort mot Villa, altså fire poeng på to kamper, sa han

– De to neste hjemmekampene er mot Hull og Fulham. Kan vi sitte igjen med fire eller seks poeng der, har vi gjort dette til et lite fort igjen, fortsatte nordmannen.  
Gjensyn med Uwe
Lørdagens oppgjør mellom Cardiff og Wigan blir av det spesielle slaget. Wigan ledes av den gamle Tippeliga-kjenningen Uwe Rösler.

Rösler har i likhet med Solskjær trent Molde. Faktisk var det tyskeren som ledet Molde året før Solskjær overtok klubben. 

– Jeg gleder meg veldig til å møte Uwe. Vi har snakket mye sammen på telefon og hatt mye med hverandre å gjøre siden han kom til Molde, sa Solskjær. 

Tror cuptriumf er mulig
I 1927 gikk Cardiff helt til topps i FA-cupen. Solskjær mener en reprise av bragden er mulig med litt flaks.

– Ja, jeg tror det er mulig hvis vi er litt heldig med trekningen. Vi må slå Wigan først, det har vi en sjanse til vi er hjemme. 

– Så møtes de fire store lagene innbyrdes og kanskje de møtes i semifinalen også. Det kan være en bakvei for oss andre, sa Solskjær.