Ronaldo scoret to og ble truffet av lighter

Dramatikk i et ampert Madrid-derby i den spanske cupen.

DRAMA: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo hadde kontroll på bynabo Atlético tirsdag. Sistnevnte gikk imidlertid i bakken etter et lighterangrep. Foto: REUTERS/Sergio Perez

Atlético Madrid - Real Madrid 0-2 (5-0 sammenlagt):

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo scoret to mål tidlig i semifinalen i den spanske cupen mot Atlético Madrid tirsdag. Så fikk han gult kort og ble truffet i hodet av en lighter.

Alt skjedde i løpet av de første 45 minuttene på Vicente Calderon. Da Ronaldo var på vei inn i garderoben etter første omgang i derbyet mot Atlético Madrid, fikk han en lighter kastet etter seg. Ronaldo gikk i bakken og holdt seg til hodet.

Tilsynelatende gikk det bra, for portugiseren var tilbake på banen etter hvilen. Han ble likevel byttet ut til fordel for unggutten Jese etter 75 minutter.

Real Madrid kontrollerte inn 2-0, som gjorde at de sikret billett til cupfinalen med 5-0 sammenlagt.

Før lighterepisoden hadde Ronaldo i forkant hisset på seg hjemmefansen ved å gå hardt inn i en duell med Atletico-backen Manquillo. 19-åringen deiset i bakken etter duellen og landet veldig stygt. Likevel var han raskt på beina og fullførte omgangen.

I løpet av de første 16 minuttene hadde Ronaldo sendt Real Madrid opp i tomålsledelse. Begge målene scoret han sikkert fra straffemerket. (©NTB)