José Mourinho er forberedt på tøff motstand mot West Bromwich. Tirsdag kveld møter han Pepe Mel, som tidligere har bydd på problemer for The Special One. Foto: Scanpix
José Mourinho er forberedt på tøff motstand mot West Bromwich. Tirsdag kveld møter han Pepe Mel, som tidligere har bydd på problemer for The Special One. Foto: Scanpix

– Hver kamp er svært vanskelig

Mourinho og Chelsea er forberedt på tøff kamp om tittelen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se West Bromwich-Chelsea tirsdag klokken 2100 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo

Det ble en perfekt helg for Chelsea da både Arsenal og Manchester City avga poeng. Med 13 kamper igjen av sesongen er det dermed Chelsea og Mourinho som skal jaktes på toppen av Premier League-tabellen.

– Vi vet at Barcelona mot Real Madrid avgjør tittelracet i Spania, men slik er det ikke her. Tittelen vinnes kamp for kamp. Hver kamp er svært vanskelig, sa Chelsea-treneren på gårsdagens pressekonferanse.

Pepe Mel sendte Mourinho ut av gullkampen

Tirsdag kveld møter han Pepe Mel, som også tidligere har stått i veien for Mourinhos titteljakt. I november 2012 ledet han Real Betis til 1-0 seier mot Mourinhos Real Madrid, et tap som plasserte Real Madrid 11 poeng bak erkerival Barcelona.

– Jeg kom seirende ut den gangen, og selv om det ikke var min største seier i karrieren, så var det viktig for spillerne. Det som skjedde da kan sende et budskap til West Bromwich-spillerne, sier Pepe Mel ifølge Sky Sports

Problemer på The Hawthorns

Kanskje har Mourinho også bitt seg merke i problemene hans forgjengere har hatt på The Hawthorns.

London-laget har faktisk to strake bortetap mot West Bromwich, og i motsatt oppgjør denne sesongen måtte Chelsea langt inn i tilleggstiden før Eden Hazard klarte å berge et poeng.

Til tross for problemer i tidligere oppgjør mot West Bromwich, er TV2s ekspert Petter Myhre ikke i tvil om at Chelsea er klare favoritter.

– Chelsea er i en helt annen forfatning nå enn de var i sesongåpningen. De har hatt en oppadgående kurve, mens West Bromwich ikke har fått det løftet med Pepe Mel som de hadde håpet på, sier Myhre. 

Hvordan tror du West Bromwich-Chelsea går? Si din mening i kommentarfeltet under!