Se Steven Gerrards private hilsen til  Kjetil Jansrud

- Jeg er så stolt og rørt, sier medaljevinneren på «Senkveld i Sotsji».

SOTSJI (TV 2): Et drøyt år etter at han lå på operasjonsbordet tok Kjetil Jansrud (28) bronse i OL-utforen i Sotsji. 

Når «Senkveld i Sotsji» går på skjermen søndag kveld, får vi se at alpinisten får overbragt en helt spesiell hilsen fra Liverpool-spiller Steven Gerrard (33).

Gerrard ble tipset av John Arne Riise (33) om at Jansrud er ihuga Liverpool-supporter og stilte med nummer 8, Gerrards draktnummer, og oppfordret derfor superstjernen til å sende en SMS til Jansrud.

– Respekt fra meg

I meldingen skriver Gerrard: «Hei, kompis. Ginge (Gerrards kallenavn på rødhårede Riise. jour.anm.) fortalte meg at du vant bronsemedalje under OL med mitt nummer etter en kneoperasjon. Han sa også at du er Liverpool-fan? Gratulerer så mye med din prestasjon, mye respekt fra meg. Fortalte Ginge at du kan få min fotballtrøye signert etter onsdagens kamp mot ham. Lykke til. Din venn, SG.»

TIPSET GERRARD: John Arne Riise tipset Steven Gerrard om å sende en SMS til Kjetil Jansrud. 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TIPSET GERRARD: John Arne Riise tipset Steven Gerrard om å sende en SMS til Kjetil Jansrud. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

– Det er store greier

Jansrud, som tilbrakte lørdag formiddagen med å se Liverpool-kamp, legger ikke skjul på at SMS-meldingen fra fotballidolet gjorde inntrykk på ham.

– Det er stort. For meg som har vokst opp med ham som favorittspiller og kaptein som har drevet laget framover. Det er overraskende, og at de hadde stelt i stand det for meg... jeg blir veldig ydmyk. Jeg blir veldig stolt og rørt, sier han når TV 2 tar en prat med ham backstage på talkshowet.

Bronsevinneren forteller at han gleder seg stort til han skal få den signerte trøya av Riise.

– Det er kult. Jeg gleder meg til den skjorta kommer. Jeg skal henge den på veggen.

I sin beskrivelse av seg selv på Twitter, skriver Jansrud: «Alpine Skier and Liverpool fan. In reverse order». På lørdag tvitret han bilde av seg selv med beskjeden: «You’ll never walk alone #SochiAnfield».

Innholdsrik OL-dag

Det er en sliten, men fornøyd Jansrud som overfor TV 2 beskriver den svært innholdsrike dagen hans.

– Dagen har vært lang og bra. Klokken nærmer seg ti og jeg har vært oppe siden seks. Det er mye som skjer. Mye media og diverse annet. Jeg må la det synke litt inn, men opplevelsen av å få lov til å stå på et OL-podium og kjenne den følelsen og se alle de folka, er en ubeskrivelig følelse, sier han.

På tampen av søndagskvelden skrev Liverpool FC følgende melding på Twitter:

Nedenfor kan du se Kjetil Jansrud bli overrasket med SMS-en på «Senkveld i Sotsji».