Bent ødela for Manchester United på overtid

Manchester United trodde de hadde poengene i i lommene, så dukket Darren Bent opp og ødela dagen for David Moyes og co. 

Manchester United - Fulham 2-2

Steve Sidwell sendte bortelaget i føringen i første omgang.

Vertene presset på gjennom store deler av kampen, og trodde nok poengene var sikret da van Persie og Carrick snudde kampen på kort tid med få minutter igjen av kampen. 

Men helt, helt på tampen dukket Darren Bent opp og headet inn 2-2, som også ble sluttresultatet. 

Etter kampen var det en slagen, men fattet Manchester United-manager som lot seg intervjue. 

– Det har vært litt sånn hele sesongen egentlig. Men i dag var det kanskje så ille som det blir. Vi hadde så mange sjanser og så mye av spillet. Hvordan vi ikke klarte å vinne dette komfortabelt aner jeg ikke, sa han. 

– Vi gjorde det vi kunne, men vi hadde noen defensive feil som vi ble straffet for, fortsatte han.

John Arne Riise spilte hele kampen på venstrebacken til Fulham. For nordmannen og resten av lagkameratene ble det en skikkelig forsvarskamp, og Riise innrømmer at hyttefolket var heldige som fikk med seg ett poeng fra Old Trafford.  

– Det ble en kamp som forvenetet. Vi har trent hele uken på hvordan vi skulle være som lag. Vi i bakre firer skulle være tette. Å få poeng i dag var en bonus, sa han etter kampen. 

Sidwell ordnet Fulham-ledelse
Lewis Holtby chippet ballen elegant til Steve Sidwell som skled bortelaget i en noe overraskende ledelse etter snaut 20 minutter. 

Michael Carrick testet skuddfoten ni minutter senere, men forsøket fra midtbanestrategen gikk en meter til høyre for Fulham-målet. 

Kjempesjanse til Fulham
Kieran Richardson fikk en gylden mulighet til å doble ledelsen da Fulham kontret etter en United-dødball, men den tidligere Manchester United-spilleren blåste ballen over fra god posisjon.

United-trykk
I angrepet etter trykket hjemmelaget voldsomt på. Men verken Carrick eller van Persie evnet å få ballen over streken. 

På den påfølgende corneren headet Nemanja Vidic rett på Stekelenburg. 

Manchester United hadde et klart initativ og kom til en hel haug med innlegg, men Fulham-forsvaret ryddet unna det meste som kom. 

Fulham-ledelse ved pause
Bortelaget gikk derfor til pause med en 1-0-ledelse. 

– Van Persie og Rooney virker ikke skarpe. Det virker som et veldig frustrert fotballag, sa Darren Anderton i pausen. 

– Det er så fantasiløst, det er så lite sult fra Manchester United. Du blir så steik forbanna, freste Claus Lundekvam. 

Stekelenburg med fantomredning
Etter snaut ti minutter av andre omgang sendte Rooney i vei et skudd fra kort hold, men Stekelenburg vartet opp med en strålende refleksredning. 

Noen minutter senere jaget van Persie en ball langs høyresiden. Ballen traff åpenbart hånden til Burn, uten at dommeren foretok seg noe. 

Hjemmelaget kastet etter hvert innpå de offensive kreftene de hadde på benken, men Fulham lå dypt og kompakt, og gjorde sitt for å frustrere vertene. 

Etter et enormt trykk fra hjemmelaget fikk de tilslutt lønn for strevet. 

To kjappe United-mål
Mata prøvde enten å skyte eller legge inn. Ballen havnet uansett rett i beina på van Persie som enkelt kunne sette inn utligningen. 

Kort tid etter fikk Carrick ballen i returrommet. Midtbanespilleren skjøt via et Fulham-bein og på kort tid hadde United snudd kampen. 

Utligning på overtid
Manchester United virket å ha poengene i sin hule hånd, men fire minutter på overhånd dukket Darren Bent opp på bakerste stang og headet inn utligningen.

Hjemmelaget rakk knapt å sette i gang kampen før dommeren blåste det hele av. Dermed endte det med 2-2 og ett poeng til hvert av lagene på Old Trafford.