MÅTTE BRYTE SEG UT: Slik så døren ut etter at Johnny Quinn måtte bruke kjempekreftene sine.
MÅTTE BRYTE SEG UT: Slik så døren ut etter at Johnny Quinn måtte bruke kjempekreftene sine.

Bobkjører måtte smadre døren for å komme seg ut av badet

Alene, innelåst og uten telefon måtte Johnny Quinn bruke skyvetreningen for alt den var verdt.

Den amerikanske bobkjøreren Johnny Quinn skulle bare ta seg en dusj. Trygt nok, skulle man tro, men da Quinn var ferdigdusjet og skulle forlate badet hadde døren gått i vranglås. 

Han var helt alene, uten telefon og måtte tenke kreativt.

- Uten telefon til å ringe for hjelp, brukte jeg treningen jeg har i å skyve boben til å bryte meg ut. #SochiJailBreak, skriver Quinn på Twitter.

Quinn, som er på USAs firerbob-lag, la ved et bilde av hvordan han måtte smadre døren for å komme seg ut.

 

Friidrettsstjerner

Quinn har tidligere spilt amerikansk fotball, og har fått sjansen til å vise seg frem for Buffalo Bills og Green Bay Packers uten å få spille i NFL. 

Nå kan han i stedet gå for OL-gull dersom han også bruker superkreftene sine til å skyve ut boben raskt nok. 

Quinn er ikke den eneste med allsidig idrettsbakgrunn på det amerikanske boblaget. På kvinnesiden skal «hekkejomfruen» Lolo Jones delta, og hun er ikke den eneste friidrettsstjernen på laget. Med er også Lauryn Williams, som vant sølv på 100 meter under Athen-OL i 2004.

Toalettrøbbel

Quinn er for øvrig langt fra den eneste som har hatt problemer på badet, men det har stort sett vært journalister som har klaget på fasilitetene – ikke utøverne. 

Der har det meste vært på stell. Fra journalistene har det imidlertid kommet en rekke komiske Twitter-meldinger, som inkluderer dobbelttoaletter og dusjer som ikke fungerer.