Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Moods of Norway er gjennom årenes løp blitt kjent for sine spektakulære motevisninger.

Fredag inviterte de til fest på Chateau Neuf i Oslo for visningen av sin nye kolleksjon «Moderne Guide to Dico Living».

Discofest

– Vi tolker discoen og 70-tallet på vår egen måte, og dette er også den mest internasjonale kolleksjonen vår noensinne som vi holder på å selge inn over hele verden. Dette er en ganske ren motevisning og etterpå har vi bygd vår egen «Studio 54», så da blir det discofest, sier Moods-designer Simen Staalnacke til TV 2.

Som vanlig kastet en stor rekke kjendiser glans over motevisningen, og Mariann Thomassen er kanskje den kjendisen som har lengst erfaring med Moods-guttas fester.

Kjellerfest

– Herregud, jeg vokste opp med dem. Jeg har vært nede i kjelleren hos Staalnacke på Stryn i alle år. Der har han en bar som heler «Svalbar». Det gjenspeiler litt festene her også faktisk. Vi har det veldig gøy på bygda, sier Thomassen.

En som ikke er like erfaren med festing er boksedronning Cecilia Brækhus.

– Jeg har ikke vært på fest på tre måneder, så jeg gleder meg enormt. Det blir litt sånn vaklende i begynnelsen, men jeg kommer fort inn i det. Jeg er veldig glad i å ta en fest, sier hun til TV 2.

Da hun poserte for fotografene på den røde løperen fikk hun øye på tidligere fotballspiller Lars Bohinen, som fotograferte henne med sin telefon.

Hanne Sørvaag og Simone Eriksrud ankommer Moods of Norway sin motevisning på Chateau Neuf i Oslo fredag kveld.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Hanne Sørvaag og Simone Eriksrud ankommer Moods of Norway sin motevisning på Chateau Neuf i Oslo fredag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Da viste Brækhus at hun ikke kunne la boksingen ligge helt, og var raskt ute med knyttneven mot en smilende Bohinen. 

Litt rart

Brækhus har i det siste gjort det stort i bokseringen, og synes det er litt uvant å plutselig menge seg med motefiffen.

– Jeg må innrømme at det blir litt rart. Jeg har jo vært i en boble og trent i tre måneder til kamp og har vært totalt isolert på treningscamp i seks uker, så dette blir en enorm kontrast. Det er nesten moro hvor utrolig stor kontrasten blir.

Artistvenninnene Simone Eriksrud og Hanne Sørvaag kom sammen på motevisningen, og de to vestlendingene er stolte av hva Stryn-gutta har fått til.

Stolte vestlendinger

– Det er alltid gøy å være på Moods-fest. Vi er stolte av hvor bra de gjør det. Det er jo masse store stjerner som blir avbildet i klærne deres hele tiden, sier Sørvaag.

– Jeg som vestlending er veldig stolt av den supersta, envise entrepenørånden som de gutta har. De har sin egen stil og prøver ikke å være noe annet enn det de selv vil. De gutser og satser fullt. Det er typisk vestlendinger, sier den snart «Hver gang vi møtes»-aktuelle Simone til TV 2.