– Video viser at Bieber fikk spesialbehandling av politiet

Advokat mener ny overvåkingsvideo avslører politiet.

Nye overvåkningsbilder fra arrestasjonen av Justin Bieber i Miami Beach 23. januar, viser nå hva som skjedde da superstjernen ble arrestert. 

Merkelig arrestasjon

Justin Bieber fjerner sko, sokker og en hettegenser og blir ransaket av politiet.  Advokat Julia Kefalinos som ikke er  tilknyttet denne saken i Miami, reagerer kraftig på hvordan politiet lar Bieber vandre fritt rundt under arrestasjonen.

– Det som forundrer meg mest etter å ha sett denne videoen, er da politibetjenten går mot et rom og har ryggen til Justin Bieber, sier Kefalinos til CBS4.

Spesialbehandling

Justin Bieber ser ut til å bli behandlet på en lettere måte av politiet mener Kefalinos. Hun mener det er uvanlig at en politibetjent snur ryggen til en person som er arrestert, og la han få nesten fritt spillerom.

Edru?

I arrestasjonsrapporten står det at politibetjenten som tok imot Bieber på Miami Beach politistasjon observerte at artisten var rød i ansiktet, hadde blodskutte øyne og at pusten hans luktet alkohol.

Etter å ha sett videoen, mener advokat Julia Kefalinos noe ganske annet.

– For meg, så virker det ikke som Justin Bieber er svekket på denne videoen. Han virker faktisk edru i mine øyne, avslutter Kefalinos til CBS4.

Autograf

Det er ingen lyd på klippet av Biebers arrestasjon, så man får ikke vite hva politibetjenten sier til superstjernen og hvor «starstrucked» han er.  En kvinnelig politibetjent som er under etterforskning, skal ha prøvd å ta et bilde av Bieber, mens han var på politistasjonen.