FERDIG I MANCHESTER UNITED: Kaptein Nemanja Vidic bekrefter at han ikke vil forlenge kontakten med Manchester United. Foto: AP Photo/Scott Heppell
FERDIG I MANCHESTER UNITED: Kaptein Nemanja Vidic bekrefter at han ikke vil forlenge kontakten med Manchester United. Foto: AP Photo/Scott Heppell

Nemanja Vidic bekrefter United-exit

Serberen forlenger ikke kontrakten med den regjerende seriemesteren. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United - Fulham på søndag fra klokken 16.50 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo

Rundt midnatt meldte Manchester United på sin hjemmeside at lagets kaptein og krumtapp i forsvaret, Nemanja Vidić (32), ikke forlenger sin avtale med klubben. 

Serberen har kontrakt med Manchester-klubben til sommeren og det har blitt spekulert i hvor han skal spille fotball til høsten. 

Nå er det klart at det i hvert fall ikke blir i Manchester United, en klubb han har vært i siden 2006. 

– Jeg har hatt åtte fantastiske år her. Min tid i denne fantastiske fotballklubben vil jeg alltid rangere som den beste tiden i min karrière, sier han til klubbens hjemmeside. 

Han sier han aldri kunne forestilt seg å vinne 15 trofeer.

– Og jeg vil definitivt aldri glemme den fantastiske natten i Moskva, det er minner som vil leve videre i meg og i fansen for alltid.

Midtstopperen legger også til at Manchester United er den eneste engelske klubben han vil spille for, og at han derfor ikke vurderer å bli i England.

– Jeg var heldig nok til å være en del av denne klubben i så mange år. Jeg har et par andre alternativer og jeg vil velge den klubben som er riktig for meg og min familie, sier til Manchester United sine hjemmesider.

Vidić har nå sonet ferdig sin karantene etter han ble utvist på tampen av borteoppgjøret mot Chelsea 19. januar.

Han kan dermed være inne igjen i laget til David Moyes når Manchester United tar imot Fulham til dyst på Old Trafford søndag klokken 1700. 

Hva tenker du om at Vidić ikke forlenger? Si din mening i kommentarfeltet under!