SUPERINNBYTTER: Torgeir Børven fikk sjansen etter 63 minutter og viste seg tilliten verdig.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
SUPERINNBYTTER: Torgeir Børven fikk sjansen etter 63 minutter og viste seg tilliten verdig. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Børven scoret sitt første for Twente: – Deilig å bli ferdig med det

Torgeir Børven tegnet seg på scoringslisten i bare sin andre kamp for sin nye klubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

22-åringen signerte for den nederlandske toppklubben like før jul og har ikke brukt lang tid på å markere seg.

På søndag spilte han sin første kamp, og i dag fikk han sin første nettkjenning.

– Det er alltid deilig å score sitt første mål. Da er man liksom ferdig med det. Nå er det bare å fortsette å jobbe hardt og håpe på nye sjanser i fremtiden, sier Børven til TV 2 etter kampslutt.

– Ting er begynt å falle på plass

I ligakampen mot Herenveen kom den tidligere Vålerenga - og Odd-spilleren innpå etter en drøy time, og mindre enn 30 minutter senere fikk han ballen i nota.

Pasningen på overtid fra Dusan Tadic ble ekspedert i mål, og nordmannen fastsatte med det sluttresultatet til 2-0 etter at nevnte Tadic hadde sendt laget foran etter 72 minutter.

– Det var en tøff kamp. Vi slet i første omgang og hadde mange balltap. Men vi fikk mer og mer kontroll i andre omgang, forteller han. 

Twente er nå bare er ett poeng bak Ajax på toppen av tabellen.

Storlaget fra Amsterdam kan dog øke luken til fire poeng igjen om de vinner sin kamp mot Groningen på torsdag, men Twente og Børven er for alvor med i gullkampen når 13 kamper gjenstår av sesongen. 

Også utenfor banen går ting bra for Øystese-gutten.

– Jeg trives veldig godt her nede. Jeg kom endelig på plass i ny leilighet forrige uke, så nå er ting begynt å falle på plass, avslutter han.