Kramer til TV 2: - Hvem er  eksperten deres?

Sven Kramer  ville ha svar på hvem TV 2 Sportens skøyteekspert er.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sotsji (TV 2 Sporten): Sven Kramer er Nederlands største gullhåp i Sotsji-OL. 

Men TV 2 Sportens skøyteekspert Mikael Flygind Larsen mener gullvinneren på 5000-meteren fra Vancouver-OL har sett skarpere ut tidligere i sesongen. 

- Jeg har sett ham i to treningsøkter i Adler Arena og han har ikke sett super ut. Selvfølgelig er Kramer fremdeles storfavoritt på de to lengste distansene, men jeg har sett ham skarpere tidligere i år, fastslår Flygind Larsen overfor TV 2 Sporten.

- Hvem er deres ekspert?
Sven Kramer er imidlertid ikke helt enig. Etter å ha blitt konfrontert med skøyteekspertens uttalelser svarte han med glimt i øyet.

- Hvem er eksperten deres? Mikael Flygind Larsen? Vel, jeg vil ikke kalle ham en ekspert, gliser Kramer til TV 2 Sporten. 

Før han likevel innrømmer:

- Jeg er i god form nå, men var veldig frisk i begynnelsen av sesongen og hadde ikke mange problemer. Flesteparten av skøyteløperne blir bedre og bedre gjennom sesongen, og målet mitt er å holde meg frisk. Teknikken er den samme. Jeg har hatt gode dager, og dårligere dager, men sett under ett så er jeg på samme nivå som i begynnelsen av sesongen, konstaterer han.

Flygind Larsen mener Kramer på sett og vis innrømmer at formen var bedre tidligere i sesongen.

- Han sier jo at han var veldig frisk tidlig i sesongen, og de to siste testløpene viser jo at han ikke er «supersharp» nå. Så får vi se hvordan han timer dette, for på 5000-meteren lørdag er det snakk om marginer, poengterer han.

- Kan ta tre gull
- Hvor mange gull tror du Kramer til slutt tar?

- Jeg holder fortsatt Kramer som en skyhøy favoritt både på 5000-meteren, 10000-meteren og Nederland som gullfavoritt på lagtempoen. Så det blir maks tre gull på ham, konkluderer TV 2s skøytekekspert – og får full støtte av Kramer selv.

- Jeg håper jo på å ta gullet både på 5000, 10000 og lagtempo. Det er det jeg har fokus på. Men det blir tøft og vanskelig å ta tre gull, og vi får bare se hva som skjer, sier Nederlands skøytestjerne.