Duket for thrilleravslutning i Get-ligaen

Mens Vålerenga slo Lillehammer borte, tapte Stavanger Oilers mot Storhamar, og rivalene er nå likt med fem runder igjen å spille.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha ledet 2-0, hentet Storhamar opp serielederen da Joakim Jensen utlignet til 2-2 i andre periode. I tredje periode tok Oilers nok en gang ledelsen, før Storhamar utlignet og sørget for ekstraomganger. Der trakk Storhamar det lengste strået, og sørget for Oilers første tap på fem kamper.

Stavanger tapte med dette verdifulle poeng i kampen om seriegullet. Vålerenga, er med kveldens 5-2 seier over Lillehammer, likt med Stavanger-klubben, og kampen om seriegullet blir vanvittig spennende de fem siste rundene.

– Viktig seier
Vålerenga lå under 1-0 tidlig i Kristins hall, men klarte å snu kampen til sin fordel. Vålerenga ledet 3-1 i siste periode da Lillehammer reduserte, men i stedet for at Lillehammer jaget utligning, trygget Vålerenga ledelsen da Brendan Brooks satt inn 4-2 for Oslo-laget, før Morten Ask fastsatte sluttresultatet til 5-2.

Shampo var godt fornøyd med laget etter seieren.

– Jeg syns vi gjør en bra match, og det var en lagseier. Vi gjør lite feil, og vi tetter igjen bra bak, sier Espen "Shampo" Knutsen til TV 2 etter kampen.

Han legger ikke skjul på hvor viktig borteseieren var.

 – Dette var kanskje den viktigste og tøffeste matchen vi hadde igjen av sesongen for vår del.

Seriefinale på Jordal Amfi
Det er virkelig duket for en thrilleravslutning med bare fem kamper igjen å spille, og den siste kampen kan bli en ren seriefinale. Da kommer Oilers på besøk til Oslo, og Jordal Amfi. Begge lag har et forholdsvis enkelt kampprogram før de møtes, og sannsynligheten for at den siste kampen avgjør serien er stor.

Gjenværende kamper

Vålerenga:
22.02 Tønsberg og Omegn – Vålerenga

25.02 Vålerenga – Rosenborg 

27.02 Sparta Sarspborg – Vålerenga

02.03 Frisk Asker - Vålerenga   

04.03 Vålerenga - Stavanger Oilers 

Stavanger Oilers:
23.02 Lørenskog – Stavanger Oilers

25.02 Stavanger Oilers – Tønsberg og Omegn

27.02 Rosenborg – Stavanger Oilers

01.03 Stavanger - Sparta Sarpsborg

 04.03 Vålerenga - Stavanger Oilers