Diego Rubio (t.v) kommer på lån fra den portugisiske toppserien til Tippeligaen.
Diego Rubio (t.v) kommer på lån fra den portugisiske toppserien til Tippeligaen.

Sporting Lisboa-spiss til Sandnes Ulf

Diego Rubio leies ut fra Portugal til Rogaland-klubben. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sandnes Ulf har sikret seg spisstalentet Diego Rubio fra Sporting Lisboa, melder klubben på sine egne hjemmesider. 20-åringen kommer på lån fra den portugisiske storklubben og har signert en låneavtale ut året. 

Rubio var på utlån til rumenske Pandurii Targa Jiu i fjor, men spilte 25 kamper for de hvite og grønne fra Lisboa sesongen før. Spissen har slitt med å få spilletid siden den gang, og det er en av hovedgrunnene til at chileneren nå tar turen til Sandnes Ulf. 

– Jeg er ung og trenger spilletid, det er en av grunnene til at jeg kommer hit nå. Jeg fikk et godt inntrykk da jeg var her i forrige uke, sier Rubio til klubbens hjemmesider. 

Unggutten står med tre landskamper for Chile, og er i følge seg selv en spiss som yter maksimalt til enhver tid. Spissen lover å gi alt for de lyseblå. 

– Jeg gir alt på banen, for treneren og for laget. Og jeg kan love at publikum vil se meg spille med lidenskap. 

– Jeg er en spiller som løper mye, og som jobber hardt for laget. Derfor vil jeg beskrive meg som en lagspiller da det kollektive er veldig viktig for meg. I tillegg vil jeg si at jeg er en smart spiller med god teknikk, sier Rubio.