BLIR FRILANSER: Anne Rimmen er en av NRKs mest populære programledere. Nå har hun sagt opp for å drive for seg selv.
BLIR FRILANSER: Anne Rimmen er en av NRKs mest populære programledere. Nå har hun sagt opp for å drive for seg selv.

Anne Rimmen har sagt opp i NRK 

Likevel fortsetter hun i kanalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er VG Nett som melder at Anne Rimmen (32) har sagt opp jobben i NRK, men at en ny avtale med kanalen gjør at hun fortsetter som frilanser for dem. 

Sportssjef Rune Haug i kanalen sier følgende til nettstedet:

– Vi har inngått en langsiktig programlederavtale med Anne, og det innebærer at hun vil lede flere av de største sports- og underholdningssendingene til NRK de neste årene. Hun vil imidlertid sannsynligvis ikke være på nyhetssendingene og Sportsrevyen.

Flere sier opp for å bli frilans 

Rimmen, som startet TV-karrieren i TV Telemark og begynte i NRK i 2007, skal om få dager lede NRKs OL-sendinger sammen med Kjetil André Aamodt.

– Hun er en veldig populær programleder som de kommersielle kanalene har ligget langflate etter lenge. Dette sikrer at NRKs publikum får gleden av henne i lang tid fremover, sier Haug.

Flere av NRKs programledere jobber frilans for kanalen, til tross for at de har langsiktige programlederavtaler med dem. 

I fjor fortalte Tore Strømøy at han forlot kanalen for å bli selvstendig næringsdrivende, men han er fortsatt å se på NRK. Erik Solbakken har samme avtale med kanalen.