Både Björn Bergmann Sigurdarson og Fredrik Gulbrandsen har en fortid i Lillestrøm.
Både Björn Bergmann Sigurdarson og Fredrik Gulbrandsen har en fortid i Lillestrøm.

Tror på suksess med kompisen

Fredrik Gulbrandsen ser fram til å gjenforenes med Björn Bergmann Sigurdarson.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Björn Bergmann Sigurdarson var den store stjernen da Fredrik Gulbrandsen slo gjennom i Lillestrøm. Nå håper duoen på ny suksess - denne gang i blå Molde-drakt.

– Tror det blir veldig bra
– Jeg synes det er morsomt å få Björn på plass. Jeg kjenner han veldig godt fra tiden i Lillestrøm og han er en god kompis av meg. Jeg tror det blir veldig bra. Vi hadde i alle fall en god connection i Lillestrøm og jeg håper vi kan bygge videre på det, sier Fredrik Gulbrandsen til TV 2.

Han scoret Moldes andre mål i 2-1-seieren over Væstskjelland i Sanj Pedro i kveld. Even Hovland scoret det første allerede etter få minutter. Molde ledet 2-0 til pause.

Med signeringen av Sigurdarson har trener Tor Ole Skullerud fått en angrepsrekke han må være fornøyd med. I tillegg til islendingen og Gulbrandsen, har han blant annet Daniel Chima Chukwu, Tommy Høiland og Mattias Moström i stallen.

– Jeg tror Björn vil passe med flere av spissalternativene våre. Det er derfor vi henter han. Vi har mange gode alternativer nå, sier Tor Ole Skullerud.

– Har du landets beste angrepsrekke nå?

– Det kan du drive å kike på. Jeg er opptatt av det vi har og det ser bra ut, svarer han.

Sterkt ønsket i Molde
Björn Bergmann Sigurdarson fikk det aldri til å stemme helt i Wolverhampton og har spilt lite fotball det siste året. Likevel var Tor Ole Skullerud tydelig da sjansen til å hente ham tilbake til norsk fotball dukket opp: Han vil jeg ha, var beskjeden.

– Det er en spiller jeg har ønsket meg sterkt. Jeg har veldig stor tro på at, sier Skullerud.

Fredrik Gulbrandsen mener Sigurdarson må få tid på seg til å komme tilbake i kampform. Når det skjer, er han ikke i tvil om at Molde har fått en kvalitetsspiller.

– Jeg tror de fleste vet kvalitetene hans. Han har vist i Tippeligaen før at han er en meget god spiller som vi kommer til å få veldig godt nytte av, sier Fredrik Gulbransen til TV 2 Sporten.

Han tror signeringen av Sigurdarson vil bidra til å utvikle de øvrige Molde-angriperne.

– Vi er mange angrepsspillere og det er veldig stor konkurranse. Da er det viktig å være skjerpa og gjøre alt for å kapre en plass på laget, sier Gulbrandsen.