FÅR KRITIKK: Jevhen Konopljanka får kritikk av sin landsmann Oleg Luzjny for arbeidsinnsatsen sin.            AFP PHOTO / VINCENZO PINTO
FÅR KRITIKK: Jevhen Konopljanka får kritikk av sin landsmann Oleg Luzjny for arbeidsinnsatsen sin. AFP PHOTO / VINCENZO PINTO

- Han er en hodeløs kylling

Tidligere Arsenal-spiller mener mannen Liverpool prøver å kjøpe ikke har noe i Premier League å gjøre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool-direktør Ian Ayre forhandler for harde livet for å sikre seg den ukrainske landslagsvingen Jevhen Konopljanka.

Nå går den tidligere Arsenal-backen Oleg Luzjny ut og advarer Liverpool mot å hente Ukrainas største fotballstjerne.

– Jeg tror ikke den engelske ligaen er rett for ham. Konopljankas spillestil passer bedre i Italia eller Spania. Spillet i England er helt annerledes. Det handler mer om kraft. Du må løpe frem og tilbake. Frem og tilbake. Du løper i høyt tempo opp og ned i 90 minutter, sier mannen med 52 landskamper for Ukraina.

Luzjny mener Konopljanka ikke har disiplin til å lykkes i England.

– Jeg så hvordan han spilte i returkampen i VM-playoff mot Frankrike da Ukraina tapte 0-3. Han var som en hodeløs kylling. Det er et helt annet nivå. Når du spiller i Ukraina kan du tillate deg å ikke løpe. I kampen mot Frankrike var det tydelig at Konopljanka knapt løper i det hele tatt. Konopljanka er en god spiller, men han passer bedre i Spania eller Italia enn i England, avslutter den gamle kraftbacken.