Ståle Sandbech er frontfigur i internasjonal reklamefilm

Den norske snowboardstjernen fikk prøve noe helt nytt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Les alt om OL her!

– Det var fullt Hollywood-opplegg, og flere hundre mann som jobbet på settet. Folk som jobbet med å ta på meg jakka fordi det var kaldt, og sminke meg eller hva det måtte være. Det var noe helt nytt for meg, forteller Sandbech til TV 2 Sporten. 

Reklamefilmen ble offentliggjort på internett i forrige uke, og skal etter det TV 2 har fått opplyst slippes på norske TV-skjermer neste uke for å gå under OL. 

YouTube kan du se resultatet!

Henvendelse på Facebook
Det var i desember at 20-åringen dro fra treningsleir med snowboardlandslaget i USA, til Innsbruck for å spille inn reklamefilmen for det koreanske mobilselskapet. Henvendelsen dukket opp på sosiale medier. 

– En dag hadde jeg en mail i innboksen på fansiden min på Facebook. Det kommer mye rart der, men innimellom kommer det seriøse henvendelser. Så fortsatte vi bare å prate, også endte det med at jeg dro jeg til Østerrike for å spille inn filmen, forklarer han.

Her ser du TV 2s TV-program for OL! 

– Følte meg som en stjerne 
Verdenskjente fotografer og produsenter skal ha vært med på innspillingen, og reklamen skal etter planen slippes i hele verden utenom USA. Selv om Rykkin-gutten er blitt vant med masse oppmerksomhet de siste par årene, legger han ikke skjul på at det var en uvant setting. 

– Jeg følte meg jo som en stjerne, og jeg var jo også stjernen i selve innspillingen. De bygde et helt hopp med masse lys for at jeg skulle kjøre der, pluss at å kunne få jobbe med så flinke folk var en veldig morsom opplevelse, forteller Sandbech. 

 Da TV 2 snakket med 20-åringen hadde han ennå ikke sett den ferdige filmen, men følte seg fornøyd etter opptakene var gjort.

– Det blir nok en kul reklamefilm. Ikke som alle andre du ser på TV. De skjønte hva snowboard gikk ut på, og det er jeg veldig glad for. 

I etterkant var det bare ett lite problem. 

– De har fjernet stemmen min, og fått en eller annen Hollywood-fyr til å snakke. Så det er jo litt rart, men, men, ler Sandbech. 

Var verdt å reise verden rundt
 Hvor mye han sitter igjen med for jobben er han likevel lite villig til å snakke om, men det er ingen tvil om at han gikk godt i pluss i 2013. 

– Det er jo en stor produksjon, og en internasjonal reklame for et av de største selskapene i verden. Så i selve produksjonen ligger det mye penger. For min del var det verdt å dra fra USA til Europa, og reise verden rundt for å gjøre det. Det var det, sier 20-åringen lurt.