Dansk popstjerne gikk seg bort i Oslo

 Christopher fant ikke veien til sitt eget plateselskap.

Den danske popstjernen Christopher er superstjerne hjemme i Danmark, men her i Norge får han gå i fred enn så lenge.  Denne uken spiller han på by:Larm i Oslo.

Forsinket

Da TV 2 hadde avtale i formiddag, ble intervjuet forsinket.  Dette fordi den danske popstjernen hadde gått seg bort i Oslo, og ikke fant veien til Warner Music sine kontorer på Karl Johans gate.

– Jeg gikk meg bort. Skulle egentlig vært her klokken 11, og kom først 20 minutter over og gikk meg bort i noen gater her nede. Til slutt måtte jeg bare sette meg i en drosje og be den kjøre med til Karl Johans gate, sier en litt flau Christopher Nissen til TV 2.

 Youtube

Christopher Nissens karriere fikk en lynstart på sensommeren 2011. En coverversjon av Robyns «Call Your Girlfriend» ble en stor hit på Youtube.  I mars 2012 kom debutplaten «Colours», og nå er han aktuell med ny singel «Crazy».  Hjemme i Danmark er 22-åringen nå superstjerne og denne uken spiller han på by:Larm i Oslo.

 – Det har vært en lang reise. Det startet med en You Tube-video og så kom det et album.  Hjemme i Danmark har det vært helt vilt.  Nå får jeg lov til å komme til Norge å spille her, det skjer hele tiden noen gode ting og det er perfekt å komme utenfor landets grenser, sier Christopher til TV 2.

Bieber-sammenligning

Christopher blir ofte sammenliknet med Justin Bieber, mye fordi han ble kjent med en You Tube-video.  

– I starten var jeg den danske svaret på Justin Bieber, det var det noen aviser som skrev. Nå fikk jeg sjansen til å varme opp for han inne i Parken med femti tusen mennesker, og det var fantastisk. Men da var det en kontrast som folk så, mellom han og meg.

Du oppfører deg kanskje bedre enn han?

– Jeg er en snill gutt, jeg kan nesten kikke på Justin Biebers karrierer og si at slik skal man ikke gjøre, og bare gå motsatte vei, avslutter Christopher Nisse til TV 2.