ÅLESUND  20131103.
Eliteserien fotball:  Vålerengas Fegor Ogude (t.v.) vinner en hodeduell med Abderrazaq Hamed-Allah i eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Vålerenga/VIF (1-0) på Color Line Stadion søndag.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ÅLESUND 20131103. Eliteserien fotball: Vålerengas Fegor Ogude (t.v.) vinner en hodeduell med Abderrazaq Hamed-Allah i eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Vålerenga/VIF (1-0) på Color Line Stadion søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

FCK dropper Hamed-Allah

Aalesund beholder storscoreren i denne omgang.

Aalesund-supporterne kan puste lettet ut: FC København er i ferd med å sikre seg Andreas Cornelius og dropper dermed å kjøpe marokkaneren Abderrazaq Hamed-Allah.

Det ble AaFKs klubbidirektør Henrik Hoff informert om i dag.

– Vi presentert det vi mente var et rimelig krav overfor FCK. Det fikk vi beskjed om i dag at de ikke kom til å innfri, sier Hoff til TV 2 Sporten.

Da FCK var i Ålesund for et par uker siden var klubbene bortimot enige om en overgangssum på mellom 25 og 30 millioner kroner. Men klubbene klarte aldri å bli enig om de siste betingelsene og dermed blir det ingenting av overgangen.

– I og med at vi hentet han så sent som i fjor var det med litt blandede følelser vi forhandlet med FCK. Derfor satt det nok litt lengre inne å selge han nå. Dette betyr at vi beholder den spissen vi mener kan bli toppscorer i Tippeligaen neste år, sier Hoff.

Han legger ikke skjul på at Hamed-Allah nok hadde et ønske om å prøve seg i FCK, men tror ikke det byr på problemer med tanke på kommende sesong.

– Han har en drøm om å prøve seg i større klubber enn Ålesund, men den muligheten får han nok igjen. Vi er i alle fall overbevist om at andre klubber kan komme på banen om han presterer senere, sier Hoff.