ETTERTRAKTEDE UNGGUTTER: Southamptons Luke Shaw og Tottenhams Lewis Holtby.
ETTERTRAKTEDE UNGGUTTER: Southamptons Luke Shaw og Tottenhams Lewis Holtby.

Fotballryktene: – Stjerneskudd velger Chelsea foran Manchester United

Og forlater Lewis Holtby Tottenham på fredag?

Følg Deadline Day fredag på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no!

Ved midnatt fredag er kjøpefesten over i Premier League.

Da må samtlige klubber ha på plass de spillerne de skal avslutte sesongen med.

Etter det er det for sent å forsterke laget.

Les alt om fotball her!

Ifølge Daily Star har Arsenal og Arséne Wenger kommet med et «siste» bud på den tyske kometen Julian Draxler. Fra før av er det kjent at Schalke-spilleren har en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate klubben for 380 millioner kroner. Arsenals bud skal være atskillig lavere, og ifølge avisen skal Wenger ikke være interessert å å betale mer enn 240 millioner for 20-åringen.

ØNSKER SEG SHAW: José Mourinho.
ØNSKER SEG SHAW: José Mourinho.

Southamptons stjerneskudd Luke Shaw har vært ønsket på Old Trafford, men nå har Chelsea blandet seg inn i kampen om den fremadstormende venstrebacken. Daily Mirror skriver at Shaw har fått forsikringer om at José Mourinho ønsker at 18-åringen etter hvert skal ta over for Ashley Cole på Stamford Bridge, men ikke før i sommer. Shaw var Chelsea-supporter som ung, og det ryktes at Southampton-spilleren skal være mye mer interessert i en overgang til Chelsea enn til Manchester United. Dermed ser det ut til at Shaw blir værende på St. Marys i en halv sesong til.

TIL LIVERPOOL ELLER CARDIFF? Tom ince.
TIL LIVERPOOL ELLER CARDIFF? Tom ince.

Liverpool og Cardiff skal være de heteste alternativene for Blackpool-spiller Tom Ince. Ifølge TalkSport har 21-åringen tidligere vært i samtaler med både SwanseaCrystal Palace og Stoke, men nå er det altså Ole Gunnar Solskjærs Cardiff og Liverpool det står mellom for den engelske u-landslagsspilleren. Ince skal prate med begge klubbene i løpet av de neste 48 timene, og det er ventet at en overgang vil finne sted i kveldstimene fredag.

Porto-spiller Nicolás Otamendi skulle i utgangspunktet på lån til Valencia, men samtalene kollapset som følge av Portos saftige økonomiske krav, melder Daily Express. Forsvarsspilleren har tidligere blitt linket til Manchester UnitedChelsea og Manchester City, og skal være åpen for å forlate Porto i januarvinduet. De to sistnevnte klubbene skal ha bestemt seg for å by på 25-åringen, men kan få konkurranse fra både Manchester United, AC Milan, Monaco og Barcelona.

Samme avis skriver også at stortalentet Alen Halilovic mest sannsynlig blir værende i Dinamo Zagreb. Arsenal, Tottenham og flere andre europeiske storklubber har lenge siklet etter 17-åringen med både kroatisk og bosnisk pass, men Dinamo Zagreb-sjef Zdravko Mamic håper å beholde unggutten en god stund til. Etter å ha sett sine tidligere lagkamerater Mateo Kovacic og Tin Jedvaj mislykkes etter overgangene til henholdsvis Inter Milan og Roma, skal også hovedpersonen selv være interessert i å vente med å reise ut.

HOLTBY-FAN: Jürgen Klopp.
HOLTBY-FAN: Jürgen Klopp.

Tidligere i overgangsvinduet hentet Aston Villa Chelseas Ryan Bertrand på lån. Nå spekuleres det i at overgangen kan bli permanent for 24-åringen. Evening Standard skriver at Bertrand nå fokuserer på å hjelpe et Aston Villa-lag i motgang, og at han ikke vil utelukke at han kanskje blir værende i Birmingham lenger enn planlagt.

Daily Mail melder at Borussia Dortmund kan komme til å gå for Tottenhams Lewis Holtby. Dortmund-manager Jürgen Klopp håper å kunne hente den tidligere Schalke-spilleren for rundt 50 millioner kroner og kilder skal ifølge Daily Mail være skråsikre på at Klopp får Holtby-drømmen oppfylt på Deadline Day.