Manchester United-Cardiff 2-0 

Mats Møller Dæhli ble kåret til banens beste av Cardiff-fansen etter bare ti minutter på banen i FA-cupkampen mot Bolton i helgen.

– Ekstra å få spille mot United

Borte mot Manchester United, klubben Møller Dæhli forlot i fjor, fikk han 16 minutter om man inkluderer tilleggstiden etter at han kom inn for Craig Noone etter 76 minutter.

– Jeg merket det da jeg gikk inn på banen at det var et eller annet ekstra med å få spille på Old Trafford. Det var bare litt synd at vi ikke fikk et bedre resultat, for vi spilte ganske OK til tider. 

Stillingen var 2-0 til Manchester United og kampen var så godt som avgjort da 18-åringen entret banen. 

– Jeg følte at frem til siste tredelen så var det mye bra, men det er den siste pasningen og driven foran der som mangler, sier Møller Dæhli, og er dermed et ekko av hva sjef Ole Gunnar Solskjær sa etter kampen.

Har troen på Cardiff

Starten på Cardiff-karrieren har vært tøff for Ole Gunnar Solskjær.

Den kommende tiden kommer noen kamper som bunnlaget må slå skal de holde seg i Premier League. I februar spiller laget tre hjemmekamper, alle mot lag på nedre halvdel, og kun en bortekamp.

DEBUTERTE: Mats Møller Dæhli har nå debutert i både FA-cup og Premier League for Cardiff. AFP PHOTO/ANDREW YATES
DEBUTERTE: Mats Møller Dæhli har nå debutert i både FA-cup og Premier League for Cardiff. AFP PHOTO/ANDREW YATES

Da håper kreative Mats Møller Dæhli å bidra.

– Jeg har lyst å spille, og jeg føler at jeg har fått vist meg frem ganske bra, i alle fall mot Bolton, så jeg håper å få være en del av laget fremover.

– Har du troen på dette?

– Ja, jeg har veldig god tro på det. Det tar tid å bygge en ny spillestil, men jeg har veldig troen på at vi skal spille bra og plukke poeng, avslutter 18-åringen.