FLYTTER TIL SVERIGE PÅ HELTID: Daniel Nannskog. Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FLYTTER TIL SVERIGE PÅ HELTID: Daniel Nannskog. Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Daniel Nannskog slutter i TV 2

– Jeg har hatt ni fantastiske år i Norge. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel Nannskog har vært fotballekspert i TV 2 siden han la opp som spiller på toppnivå i 2010.

Før det spilte han aktivt for Stabæk fra 2005.

– Det har vært en fantastisk reise i TV 2 Sporten og det er med tungt hjerte jeg forlater et unikt arbeidsmiljø, men tiden er inne for å sette en ny kurs privat og profesjonelt, sier Nannskog.

TV 2 Sportens sportsredaktør Vegard Jansen Hagen bekrefter at svensken nå takker for seg.

– Daniel har vært en berikelse for sendingene våre og populær profil i Tippeliga-dekningen vår. Det er bare å ønske Daniel lykke til med nye utfordringer, sier sportsredaktøren.

Fremover vil den frittalende svensken satse på karrieren som fotballekspert i SVT, i tillegg til business og familieliv i Stockholm.

– Nå er jeg midt oppi å sette i gang noe som jeg har villet gjøre lenge, og håper at det snart blir klart, sier den gamle toppscoreren.

Han vil fortsette i sin rolle i svenske SVT.

– Dette året gir meg enda større oppgaver i SVT, der jeg skal være ekspert både for Allsvenskan og fotball-VM. Med fokus på svensk og internasjonal fotball blir det rett og slett ikke tid nok til å holde seg på topp på Tippeligaen også, sier Nannskog.

Han har de siste to årene bodd i Stockholm.

– I tillegg jobber jeg med flere forretningsideer og ønsker å kunne følge opp familien tettere. Med en sønn som spiller på akademiet til Hammarby gleder jeg meg til å kunne vie mer tid til familielivet enn det pendling til Norge har gitt rom for.

TV 2 Sporten har rettighetene til to Tippeliga-kamper per runde i 2014, en på TV 2 og en på Zebra, i tillegg til én Adeccoliga-kamp, FotballXtra og Fotballkveld. Ole Martin Årst, Freddy dos Santos, Mini og Solveig Gulbrandsen er ekspertene seerne vil se mest til gjennom sesongen. I tillegg vil det bli gjensyn med Ivar Hoff, Fredrik Strømstad, Raymond Kvisvik og Siri Nordby i FotballXtra.