TYDELIG: David Moyes gir klar beskjed til Nemanja Vidic og de andre United-spillerne. AFP PHOTO/ANDREW YATES
TYDELIG: David Moyes gir klar beskjed til Nemanja Vidic og de andre United-spillerne. AFP PHOTO/ANDREW YATES

Moyes med kraftig advarsel til underpresterende United-spillere

Flere kan forsvinne i sommer.

David Moyes er på offensiven etter kjøpet av Juan Mata fra Chelsea. Skotten, som leder Premier Leagues sjuende beste lag for øyeblikket, kommer med en kraftig advarsel til spillerne som ikke har prestert godt nok denne sesongen.

– Jeg kommer ikke til å akseptere det. Jeg er skuffet over at vi ikke er i en mye sterkere posisjon. Jeg er skuffet over hvordan vi har spilt. Til sjuende og sist tar jeg ansvar for det. Men jeg skal rette dette opp. Jeg skal kjøpe nye spillere, sier Moyes ifølge Daily Mail.

Se Manchester United-Cardiff på TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Sumo i kveld kl. 20.45!

Lad opp til Manchester United-Cardiff med Øyvind Alsaker

Så langt i januarvinduet har Andersonn forsvunnet til Fiorentina. Wilfried Zaha har forsvunnet på lån til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Flere kan være på vei vekk i sommer. Rio Ferdinand er en av kandidatene. Nemanja Vidic og Patrice Evra er to andre. I tillegg kan Alexander Buttner, Nani, Ashley Young og Javier Hernandez finne seg nye arbeidsgivere etter sesongen.

Moyes mener alle har fått sin mulighet til å vise seg frem.

– Jeg har gitt alle sammen muligheten til å spille og vise hva de er god for. Spillerne må prestere. Hvis de vil ha en drakt her, må de vise det i kamp, sier Moyes.

Han kan glede seg over at Wayne Rooney og Robin van Persie er tilbake i trening. I tillegg kan Juan Mata få sin United-debut. Det er dårlig nytt for Cardiff.

– Vi får mer fleksibilitet med Mata. Jeg har vært uten Wayne i en måned og uten Robin i to måneder. Hvis jeg hadde hatt Mata i den perioden hadde vi sannsynligvis hatt bedre resultater, sier Moyes til The Guardian.